Knižné putovanie 2026 s Martinusom
Ahojte od dnes začína Knižné putovanie 2026 s Martinusom. Zakladám túto skupinu na pomoc a radu s hľadaním. Dnešná úloha - zatiaľ ani netuším 😒. Prajem ľahké hádanie a pekný deň.
je tu uz tema co bezi, tak si zmaz svoju a vstup tam...
https://www.modrykonik.sk/forum/knizne-tipy-a-odporucania/nocne-hadanky-v-martinus-kniznom-putovani/?page=24#post-90085624
No stále nič neviem ,snažím sa,viac nápoved prosím......
@trikolina 🧌🧟♂️
je do scifi,dráma,komédia,romantika,kriminálka alebo niečo iné ? autor zahraničný naš......nájdem knihu v martinuse?
je do scifi,dráma,komédia,romantika,kriminálka alebo niečo iné ? autor zahraničný naš......nájdem knihu v martinuse?
@trikolina román. Zahraničná autorka a ano je v martinuse
„monštrum“ blúdiace po ľadovej pustatine F*********n
@anonym_8ffe37 Ďakujem.
No dnes to je nejaká krimi kniha názov,nič mi to nehovorí,tak ideme na to,niekto nejaké indície....
Štvrtý deň v týždni + miesto kam sa chodi zabávať + ludia co riešia zahady 😀
@milos123456 Tak toto mi nenapadlo hoci som film videla :D Myslela som skor na Agathu Christie
@milos123456 ďakujem za radu pomohla 👍
@milos123456 ďakujem za nápovedu, táto kniha ma nejako obišla, pekný deň prajem 😊🙋
Dnešná hádanka sa skladá z dvoch slov..názov berie iba v angličtine prvé slovo je farba a druhé je označenie ženských členov rodiny.. autorka má iniciály C.M
Dnešná hádanka sa skladá z dvoch slov..názov berie iba v angličtine prvé slovo je farba a druhé je označenie ženských členov rodiny.. autorka má iniciály C.M
@lexi91 dakujem, super napoveda
@lexi91 dakujem, super napoveda
@milos123456 za málo, rada som pomohla dobrú noc a pekné sny 😊
Farba toho šálu a vzťah tych dievčat na obrázku, celé to preložiť do anglictiny
@milos123456 Super napoveda, dakujem 🙂
Ja som prve hadala Virgin Suicides (kniha + film), ale berie to to druhe, s podobnou tematikou. Autorka dnesnej hadanky napisala este jednu knihu o nevyrovnanom vztahu medzi mladou zenou a starsim muzom, ktory tiez konci (jej) pokusom o samovrazdu.
@milos123456 ďakujem super nápoveda😃
tak dnes som bola mimo úplne, vďaka vám som to uhádla - ďakujem.....dúfam, že táto kniha bude v zľave po skončení knižného putovania...rada by som si ju prečítala

„monštrum“ blúdiace po ľadovej pustatine F*********n