Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
ahojte, troska odbočim, počitaju sa aj online objednavky knih do tejto sutaze? vdaka nie ze by som mala stastie na take sutaze :D ale človek nikdy nevie :D
Ako nechapem vobec,kto vymyslal tieto knihy do hry,katastrofa tento rok, 90%mimo mojho vkusu 🤦♀️🙈
@beruska127 neboli to vsetko knihy ktore boli sfilmovane? Kto ma HBO a Netflix tak pre toho to bude pomerne velka cast hadaniek velmi jednoducha. Na dnesny obrazok som sa pozrela a hned som si spomenula na nazov serialu kde som to videla. Taka ikonicka scena - neda sa na to zabudnut.
pre mňa je napríklad tento rok hádanie oveľa ľahšie ako minulý rok 🙂 to si pamätám, že som sa potrápila :D
@terr_ible aj mne sa háda ľahšie. A keď si neviem rady, popíšem obrázok v chatgpt a mám to.
No tak dnešok na prvú šupu😀 len som pozrela na obrázok a hneď som vedela o ktorú knihu ide a autora😀 je to najznámejší román anglickej literatúry. Určite ste o ňom počuli. Je aj film z roku 1992.
Ja by som napísala ako napovedu pozor na krčnú tepnu a ostré zuby 😂 inak je naozaj skvelá táto hra od Martinusu 🙂

Opäť som trafila na prvú, ale to len vďaka tomu ze presne z tejto scény na obrázku mam doteraz traumu (Videla som len seriál). 🫣 🫣🫣