Knižné putovanie Martinus 2025
Ahojte knihomilky.
Zakladám túto diskusiu ku knižnému putovaniu 2025.
Diskusia nech slúži na pomoc. Prosím NEpíšte sem priame odpovede, ale len NÁPOVEDY 🙏🙏🙏
Ďakujem.
Dakujem za pomoc boli ste tu úžasné. Doputovali sme úspešne do konca. Trošku sme sa aj poškriepili ale to k tomu patrí. Vzájomne sme si ale krásne pomáhali. Držím palce pri žrebovaní.
Tiež sa vám chcem žienky poďakovať,boli dní keby som to bez vašej pomoci neuhadla
Dievčatá bude dnes ešte sobotná úloha v kníhkupectvách?
Prosim, vie mi niekto poradit hadanku z 10.3.? Dakujem 🙏
Aj ja sa chcem podakovat vam vsetkym, ktori ste ochotne pridavali napovedy. Bolo tam vela scifi a fantasy a tieto zanre idu uplne mimo mna. Velka vdaka a nech sa na vas (nas) usmeje stastie pri zrebovani 🙂
@rob99 takto to tu nerobíme 😡😡😡
@nekonecna_katastrofa nedá sa ti prosím zmazať akýkoľvek komentár?
@10zabka iba nahlásiť viem, zmazať nie 🙄
@nekonecna_katastrofa och, škoda...
@nekonecna_katastrofa mne je to jasné že sa davajú len indicie ale keď už sútaž skončila a niekto nevie na zaklade indicii hadanku z 10.3.tak som jej pomohol takto.
@sarusik_sari
@sarusik_sari dakujem
@oknosmas nie je začo
Ahojte, treba to odoslať, alebo automaticky sa to odošle. Ďakujem
Aj ste niekto vyhrali?
Už sú výsledky?
Ak nie, kde by som ich potom našiel?
@ahojtuadam 5.4. zrebuju
A nájdem to kde ?
Samozrejme gratulujem a pochválte sa vyhral niekto ,a ešte zaujímave že same gmail com žiadne iné,ja mám azet.sk........

@nekonecna_katastrofa tiež som napísala, že bolo priveľa fantasy a chýbali iné žánre, najmä klasika, ktorá zrejme nie je až tak predávaná, ale možno by jej aj táto súťaž pomohla k popularite.
Mladšia generácia už väčšinu diel svetovej literatúry vôbec nepozná, smutné je, že aj v školách sa preberá veľmi málo.