Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
@tomkovae73
@kikulienka94 baby, čítali ste predchádzajúce komentáre? Všetko je v nich takmer priamo uvedené, dokonca aj dnešná odpoveď...
Baby ktoré neviete uhádnuť alebo sa vám nechce :D slovenský autor mal včera meniny a film sa hral v kinách nedávno 🙂
@kikulienka94 1 je rozhodovanie jednej ženy..pozri sa na tie názvy kníh a ktorá z nich ti dáva zmysel s touto nápovedou??? 4 treba nájsť meno toho pána, nie názov knihy
@ankaevka na 1 som prišla, že je to možnosť D (podľa komentára tu :D) . Neviem sice ako som sa v otázke 1 mala dopracovať ku písmenu K ale už som to uhádla.
@iam24 waw, lepšia nápoveda už ani nemohla byť....keď im toto nepomôže....tak fakt neviem...
@kikulienka94 v jednotke si sa mala dopracovať k písmenu S ako strach a autor knihy je odpoveď
Ahojte, uz pridali aj bonus. Pyco to zobrazil skvele. Napoveda: macka, horuce, strecha
tak tajný bonus fakt malina...a čo teraz, znova čakať týždeň? chcelo by to každý deň pridať aj tajný bonus
Dnesny bonus az mooc lahucky, mohli by davat nieco tazsie, nech musime viac rozmyslat 🙂
@ankaevka ja som to neskôr pochopila, ja som an ten strach prišla ale nefungovalo mi to ako správna odpoveď, a neskôr som si v komentoch prečítala, že nie výsledok tajničky ale spisovateľ.
@kajkakajkakajka 2 keď nie si jedináčik ale máš ďalšie ..... ženského rodu (koľko ich máš?) slovenská autorka ženských románov T.K.V. , 3 niekomu cinkajú do záhrobia, autor E.H. (neviem či to nebolo aj na povinné čítanie)
@kajkakajkakajka 2. - na to som neprišla, ale nakoniec nebolo treba . 3. - cinkanie do hrobu (slovo zvon v slovesnom tvare)
Prosím vás vedeli by ste mi pomôcť ešte s tým 17.3.? Neviem uhádnuť 2. a 3. knihu....mám len Alica....., Príbehy..... a Meno.... tie ostatné dve mi chýbajú. Ďakujem za každé rady :D
@marko2001 2. to čo žena dostáva k sviatku a pekne vonia , opak dobra 3. diera inak, film teraz bežal v kinách

„To je čudné.., vieš, naučil/a som sa znovu plakať a myslím si, že to asi znamená, že som znova človek. Možno aspoň toľko. Možno aspoň trochu som ľudská bytosť, áno, ľudská bytosť.“
Keď Nietzsche plakal
Peter a Lucia
Na brehu Rio Piedra som si sadla a plakala
Sofiina voľba
Rómeo a Júlia