Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@kacenka1302 ale to nie je priamo ten z kníh o Angelike, len niekto, kto má rovnaké krstné meno.
Super, hneď podľa obrázkov som vedela, bola by hanba keby nie, som to videla 3x...postava nie na prvý šup, išla som od obĺúbených, no zadarilo sa😉
@sulavikova ďakujem 🙂. Ja by som to bez tejto napovedy dnes vzdala, kedze tych postav je tam milion.
v zime sa to nosí pod nohavice,v zime sa to nosí pod šaty, v zime sa to nosí pod sukňu
Pošlite mi prosím niekto do IP meno dnešnej postavy. Vôbec netuším o čo dnes ide, ďakujem😘.
Prosim vas,ja som v koncoch. Knihu viem,ale postavu nie. Nenapisete mi niekto do Ip🙈
Tak ludia, ja som dnes hotovson. Absolutne ma zradza rozum, google.. Skusala som vsetko, co mi vyskocilo a nic :/ Ach, no nic idem nejako znova
Pekný dobrý večer, napriek tomu, že som za celú dobu neprispela , chcem naozaj úprimne poďakovať aktívnym členkám, ktoré sa snažili dávať trefné nápovedy a indície. Možno aj v polovici prípadov, by som to bez nich nedala. Aj vďaka vám ma to bavilo a normálne som si dnes uvedomila, ako mi to bude od zajtra chýbať . Tak sa majte a držím palce v žrebovaní. Pochváľte sa, ak to bude niektorá z vás 😉
Dnes parádny záver pre túto súťaž. Ďakujem žienky za všetkú pomoc a veľa šťastia pri losovaní. 🙈
Dnes posledná a ultra ľahká pohladnica. Ďakujem všetkým za pomoc pocas knižného putovania 🙂

@kacenka1302 mohla, rovnako ako aj všetky bezchybne uhádnuté. Lenže to ja nerobím🥰🥰🥰