Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Mne to vôbec nechcelo vziať skúšala som všetky možné varianty a až keď som skopírovala celé meno z Martinusu tak vzalo 🤦♀️🤷♀️🙈... Už som bola zúfalá, ale na nikoho iného to tak nesedelo. 🤷♀️
Ja tiež hádam, myslela som, že to dám na prvú/ druhú šupu...krajina mi pripomína Nórsko... žeby som vedľa?
@kvetka_123 neviem či môžem takto dať... nieže tu bude potom niekto nadávať. Pošlem ti súkromné ak chceš.
Je to kniha od jedného z najznámejších spisovateľov detektívok. Hlavná postava má iniciály HH
Tak a začínam pátrať,indície sú dobré,severské krimi a iniciály HH,kto to len môže byť....
@katulka3333 trikolina aj bazuska dali super napovedy 🙂 severska krajina, detektivka, autor ma velmi kratke meno
Konkretne toto nemam nacitane vobec, nemusim moc tento zaner, ale postava je podla mna tak notoricky znama v literarnom svete, ze som vedela aj ja hned, ako som si pospajala indiciu, ze urcite detektiv a okolie je severske. A tak si vravim, ktory je taky najznamejsi? A bolo to, nemusela som ani googlit, lebo ako hovorim, je to velmi znama postavick aj tym, ktori to necitali, ale kdesi urcite poculi. To najvacsi problem mam s fantasy zanrom, okrem Pana prstenov ho absolutne nemusim, takze tam to bez googlenia si vacsinou u mna nejde a tento tyzden neviem preco az 2x dali ten nesympaticky zaner 🙂
Ahojte, chcem sa spýtať, že či ste tam dali meno aj priezvisko? Alebo len meno? Lebo som si istá že dávam správnu postavu a aj indície báb ma o tom uistili, ale vôbec mi to neberie, nech už to skúšam akokoľvek. A to som to už aj z Martinusu skopírovala😅
@alandra neposlusny clen britskej kral. Rodiny i hlavny detsky hrdina s jazvou na cele a magickymi schopnostami maju to iste krstne meno. Skus.

Skúste detektívky,a severské krajiny.
Postava má neresti na obrazku