Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
Dnešná nápoveda: 🙋♀️🙅♀️❌👨
(6 slov názov knihy)
#väzenie #dystópia
Ja to milujem, knihy necitam, tak hadam cez google, tipujem napovedy a zatial to vychadza....je lepsie sa trosku potrapit, potom ma clovek vacsiu radost.
@anonym_585d4f vďaka, tvoja napovedá pomohla 🙂
@10zabka No dnes som sama zo seba sklamaná, nie a nie na to prísť.
@10zabka No dnes som sama zo seba sklamaná, nie a nie na to prísť.
autorka J. H., je to dystopický román
@renata681973 nie je to slovenská autorka, ale belgická
@anonym_585d4f Ďakujem, našla som. Takto dlho, ako dnes som sa ešte netrápila s hádankou a to hrám každý rok.
Viete mi prosím niekto dať nápovedu na hádanku v Martinuse (kamenný obchod). Ďakujeeem 🙂
Viete mi prosím niekto dať nápovedu na hádanku v Martinuse (kamenný obchod). Ďakujeeem 🙂
@12lubka pozri ake su to zvierata a co robia a mas dve slova z 3-slovneho nazvu
@12lubka pozri ake su to zvierata a co robia a mas dve slova z 3-slovneho nazvu
@demografka UŽ som na to prišla ďakujeeem
Vie niekto pomôcť s dnešnou hádankou? Už som vyskúšala tri knihy, ktoré mi ten obrázok pripomínali, ale ani jedna nesadla. Vyzerá to na detektívku, keď sú tam tie pasy a roztrhnutý fotografia…
Netflix film (👨🦱🌞🙋♀️), dvojica priateľov, každý býva v inom meste ďaleko od seba, ale leto strávia spolu cestovaním
Americká autorka, píše oddychové romantické príbehy
mne uznalo aj cesky nazov (ceska kniha, slovenska kniha a film maju uplne odlisne nazvy)...E.H autorka a meno hrdinu je dost frekventovane aj u nas (aj moj najstarsi syn sa tak vola)
Netflix film (👨🦱🌞🙋♀️), dvojica priateľov, každý býva v inom meste ďaleko od seba, ale leto strávia spolu cestovaním
Americká autorka, píše oddychové romantické príbehy
@anonym_585d4f Videla som film a neviem názov, v ktorom roku bol film vydaný?
Ako to, že všetko vieš, chcem mať tvoju hlavu.
@anonym_585d4f Videla som film a neviem názov, v ktorom roku bol film vydaný?
Ako to, že všetko vieš, chcem mať tvoju hlavu.
@renata681973
2026 film 🙂 (film má iný nazov než kniha na Martinuse, zobralo mi ale aj ten)
Neviem všetko, googlim veľa a tento film som videla pred týždňom, preto sa mi to spojilo s obrázkom 🙂
@renata681973
2026 film 🙂 (film má iný nazov než kniha na Martinuse, zobralo mi ale aj ten)
Neviem všetko, googlim veľa a tento film som videla pred týždňom, preto sa mi to spojilo s obrázkom 🙂
@anonym_585d4f Mám to áno, vyjasnilo sa mi to pri scéne na konci, ako za ním bežala a volala meno, to je to meno užívané aj na SK. Tak ahoj zajtra.
mne uznalo aj cesky nazov (ceska kniha, slovenska kniha a film maju uplne odlisne nazvy)...E.H autorka a meno hrdinu je dost frekventovane aj u nas (aj moj najstarsi syn sa tak vola)
@stvura No v tomto prípade, tvoj syn má krásne meno.
a iná napovedá na dnešnú hádanky?
@fajnerovaaaaaa
Tak názov sa začína na dve osobné zámená najskôr druhé a potom prvé a potom ide privlastňovacie zámeno ktoré patrí k poslednému slovu a potom slovo ktorým vyjadrujeme čas strávený pri poznávaní nových miest. Takto sa volá kniha v slovenčine. Pomôže Ti to?

@simona_307 toto je ľahké…
@biba_18 Je. Len škoda, že sa tam nedostanem, aby som sa mohla zapojiť.