Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
A ináč co šifra v knihkupectvách?
Vie niekto poradiť s názvom knihy z 19.3.?
@anihuly medzihra po taliansky
🦴🌙⚰️
názov knihy - 6 slov
autor - meno autora v slovenčine foneticky znie ako druh chrobáka, ktorého by ste doma nechceli mať
Ahojte, poradili by ste mi prosím s hádankou v Martinue??? Lebo mne napadajú 2 knihy a neviem sa rozhodnúť.
názov knihy - 6 slov
autor - meno autora v slovenčine foneticky znie ako druh chrobáka, ktorého by ste doma nechceli mať
@chamomilla_yana Super nápoveda. Neprezradila veľa, ale veľa pomohla.
Ahojte, poradili by ste mi prosím s hádankou v Martinue??? Lebo mne napadajú 2 knihy a neviem sa rozhodnúť.
@12lubka ja som dnes bola v kníhkupectve tak som sa zapojila, veľmi známy autor D.B. (hnedá farba v angličtine) a dej knihy sa odohráva v stovežatom meste ... Keď dáte autora a mesto hneď vám vygugli knihu...ak som to správne dešifrovala 😉
iná napovedá pre dnešnú hádanku?
@fajnerovaaaaaa Hlavnými postavami sú tri ženy, ktorých osudy sa odohrávajú v rôznych časových obdobiach a rovnako je aj stavaná kniha.
@chamomilla_yana Super nápoveda. Neprezradila veľa, ale veľa pomohla.
@larsen vďaka, niekedy sa zadarí 😉
tak dnešná hadanka je zaujímavá
@peters69 Môžem poprosiť nápovedu? Vôbec netuším. Ďakujem moc.
@peters69 Môžem poprosiť nápovedu? Vôbec netuším. Ďakujem moc.
@simona_307 tiez som na to ešte neprišiel a uz som skúsil asi 20 kníh a nič zatiaľ
@simona_307 tiez som na to ešte neprišiel a uz som skúsil asi 20 kníh a nič zatiaľ
@peters69 Čo viem, tak kniha má jednoslovný anglický názov, ktorý v sebe ukrýva pomenovanie drahého kovu a na obálke knihy sú motýle a meč. Skúšala som už snáď všetko a stále nič.

Už mi to zobralo konečne