Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
pomohlo az hladanie na google podla obrazku toho "dementorovho" plasta. Naslo mi podobne vselico, a pri jednom podobnom obrazku bol popis na nemenovanu seriu, tak som jej nazov hodila do googla a uz to sedelo na tu spominane indicie a bolo to ono.
Aj ja to už mám tiež stačili iniciály spojené zo zlou viditelnosťou,fantasy a už to bolo,aj ked to nieje vôbec môj žáner.
@milos123456 jej dakujem! Vdaka tomu som to uhadla 😀 hoci to mam doma, ale este som to necitala :-P
@arawis ja som vdaka tvojmu komentu “mamto doma ale este necitala” uhadla 😅😅😅 lebo tiez mam tu knihu prvu doma a este necitala 😅😅😅
akoze toto je zaner co citam...nakoniec som po dlhom hladani nasla - toto malo asi najhorsie napovedy doteraz za tri roky co sa sutaze ucastnim...dakujem, pomohli mi tie inicialy
dakujem za napovedy, bolo to trapenie… zase fantasy 🙄🙄 kazdy rok su v sifre same fantasy… akoby ine zanre neexistovali
@anonym_9c4f6d presne tak! jediné fantasy ktoré môžem, milujem je harry potter… milujem harryho pottera, to tam musíte povedať! 😂 ale to je rozprávka pre mňa, nie fantasy žáner…
@elanor pozerám dozadu komenty, že aj Ty si tak hľadala, a na ten plášť mi teda našlo iba rozstrapatené vlasy 🙂 Ale iná indícia fungovala
@aliziana naslo mi xy-ty v poradi bodobny obrazok toho rozviateho plasta, a nazov toho obrazka bol nazov serie, tak som ten nazov hodila do googlu, a tam uz ked ukazalo konkretne knihy, sedeli vyssie spomenute napovedy, ze zelena kniha atd...
@simona_307 Na web stránke budú zverejnené mená výhercov, háda sa len v predajni
@patka06 To je škoda. Hoci máme v meste predajňu Martinus, nemám sa tam ako dostať. Dúfala som. že sa to bude dať tak ako v marci.

Takto toto ma dalo do vyvrtky😀😀😀😀 som si ugooglila prsty….fantasy take vobeec