Odporučíte mi dobrú detektívnu sériu kníh?
Mám chuť na niečo napínavé, ideálne viac dielov, aby som po jednej knihe nemusela hneď hľadať ďalšiu. Nie veľmi krvavé, skôr vyšetrovanie, tajomstvá a postavy, ku ktorým sa dá vracať. Čo vás naozaj chytilo?
a stará dobrá klasika - maigret od simeona, dalglish od p.d. jamesovej, všetky od dicka francisa… a samozrejme agatha ☺️
Mám sériu detektívok od Michael Hjorth a Hans Rosenfeldt, 6 kníh som prečítala za týždeň.
Camila Lackberg, Robert Bryndza, Robert Galbraith, Anders de la Monte,Patricia Gibney, Frantisek Kozmon,Lisa Regan
Za mna najlepsie detektivky ma Dick Francis, dokazem ich citat dookola. Sice to nie su serie ale vsetky su velmi dobre napisane
Camilla Lackberg- zacina to Ladova princezna.
@komplikovana jej knihy su vsetky rovnake, ked precitas jednu, precitala si ich vsetky
Ak nevadi zaner historicka detektivka - tak seria Stein&Barbaric od Juraja Cervenaka 🙂
Dievčatá ďakujem za tipy 🙂 detektívky čítam veľmi málo, tak tomu dám šancu
@komplikovana jej knihy su vsetky rovnake, ked precitas jednu, precitala si ich vsetky
@anonym_112f8a to nemyslíš vážne 🤦
Robert Bryndza-seria aj s Erikou Foster aj seria s Kate Marshall
Odporúčam aj sériu od Chris Carter
suhlasim, Chris Carter - niektore viac krvave, ale perfektne
@anonym_112f8a to nemyslíš vážne 🤦
@esther100 ano myslim ...v kazdej jednej knihe je na zaciatku vrazda, potom dve paralelne dejove linie, jedna z minulosti, druha z pritomnosti, odhaluju sokujuce rodinne tajomstva, tie dve linie sa prepoja a odhali sa vrah, nechyba ani telenovala z Erikinho zivota, asi nie si citliva na sablonovitost, co uz. Nie je to vysoka literatura. Je to sablona pre masy
Minier alebo Dominik Dan, ja teraz citam po rokoch 2x Mafiu od Kariku, ma to viac casti.

Mne sa pacili knihy od Petra Slosera.