Oplatí sa kúpiť knihu Posledné tajomstvo?
Ženy, cítali ste knihu Posledné tajomstvo? Oplatí sa to kúpiť?
Nechcem pre seba, ale ako dar.
@anonym_autor moje nervy tieto oplati sa neoplati sa otazky🙄
Ved kazdy ma iny vkus, niekto ti odporuci, niekto nie. Pozri recenzie
https://www.martinus.sk/3555291-posledne-tajoms...
Hodnotenia nema najlepsie (martinus 3.7/5☆, databaze knih 3.9/5☆ a dokopy vyse 2tis. Komentarov k hodnoteniu) ale kazdemu sadne nieco ine Janke sa moze pacit Anicke vobec. Ak nevies co obdarovany ma rad tak radsej daj poukazku.
@anonym_b109d6 obdarovaná čítala ostatné knihy Brorna viac krát,tak preto uvažujem práve o tejto knihe
@anonym_b109d6 obdarovaná čítala ostatné knihy Brorna viac krát,tak preto uvažujem práve o tejto knihe
@anonym_autor mas istotu, ze tuto nema? Je to rocnik 2025. Ja od mojich oblubenych autorov si zvycajne davam predovjednavku alebo kupujen hned ako vyjde nova kniha. A ked naozaj citala ine knihy viac krat je velka sanca, ze uz aj tuto.
@anonym_autor moje nervy tieto oplati sa neoplati sa otazky🙄
Ved kazdy ma iny vkus, niekto ti odporuci, niekto nie. Pozri recenzie
https://www.martinus.sk/3555291-posledne-tajoms...
@anonym_b0cddd ak nedokážeš poradiť načo prospievaš
@anonym_autor mas istotu, ze tuto nema? Je to rocnik 2025. Ja od mojich oblubenych autorov si zvycajne davam predovjednavku alebo kupujen hned ako vyjde nova kniha. A ked naozaj citala ine knihy viac krat je velka sanca, ze uz aj tuto.
@anonym_b109d6 áno je to moja príbuzná, chodievam k nej na návštevu
@anonym_autor chat gpt ti povie, ako to skoncilo
za mna nie. mala som ju pozicanu. ta kniha ma 700 stran. kebyže mala 500 nic sa nestane. natahovali to strasne, pribeh ide 10 liniami, za mňa veľmi slabo napisany.
za ostatny rok som si zopakovala posledne tri časti a potom dala tuto.
tie predtým casti su ovela lepsie napisane.
za mna toto je cele zle
@anonym_autor chat gpt ti povie, ako to skoncilo
@anonym_34f99d prisím nacvičuj si ešte čítanie s porozumením alebo sa vráť do školy
@anonym_autor ja som ziadnu necitala od Browna (iba film videla) predtým. ale posledné tajomstvo som musela hned zaobstarať pretože v decembri sme sli do Prahy)) atak som to zhltla, super zazitok a aj pobyt v prahe bol čarovný potom kvoli tej knihe)) takze za mna super!) ale tiež neverim ze by ju este necitala ak je ma v oblube tohto autora, ktory po dlhej pauze napisal knihu, dej ktorej sa odohraval u našich susedov (ved cela praha a aj kazdy SK martinus bol velepeny tou knihou🤭) skus to nenápadne zistiť možno?
@anonym_autor ja som ziadnu necitala od Browna (iba film videla) predtým. ale posledné tajomstvo som musela hned zaobstarať pretože v decembri sme sli do Prahy)) atak som to zhltla, super zazitok a aj pobyt v prahe bol čarovný potom kvoli tej knihe)) takze za mna super!) ale tiež neverim ze by ju este necitala ak je ma v oblube tohto autora, ktory po dlhej pauze napisal knihu, dej ktorej sa odohraval u našich susedov (ved cela praha a aj kazdy SK martinus bol velepeny tou knihou🤭) skus to nenápadne zistiť možno?
@anonym_5747dd knihu nechcem kúpiť v slovenčine, dotyčná osoba je starší ročník cez net neobjednava, do slovenského kníhkupectva nechodí

Hodnotenia nema najlepsie (martinus 3.7/5☆, databaze knih 3.9/5☆ a dokopy vyse 2tis. Komentarov k hodnoteniu) ale kazdemu sadne nieco ine Janke sa moze pacit Anicke vobec. Ak nevies co obdarovany ma rad tak radsej daj poukazku.