Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
Tiež som úplne mimo... Má to byť postava z fantasy série, aspoň podľa toho, čo radia na fb, a to nie je moja šálka kávy vôbec.
Ja som myslela či to nemôže byt nejaká postava z Duny od F. Herberta ale tam ich je dosť a neviem na koho by to sedelo keď na nič neprídem skúsim to
@hruska91 podľa nápovied v tej fb skupine Knižná šifra mi to príde ako nejaký kráľ zo série od G.R.R Martina, ale vôbec to nečítam, tak nemám potuchy.
Ja som stratená tiež, nepomohli ani nápovedy na FB, tak uvidíme aká bude ďalšia pomôcka o 12tej
@katesocka niekto zlý, kto niečo vytvoril, a chce vládnuť... ale ja tiež neviem
@zuzuliennka1 Tolkienove najznámejšie knihy a podľa názvu sa už odvíja aj postava 😊
@michellemary áno áno, keď som napísala komentár tu, tak som išla vyskúšať práve jeho 😂
@lienocka9793 dakujem, toto pomohlo, sice som Pana prstenov necitala ani nevidela, ale zadavala som podla google vsetky postavy, a je to tam😁😁
@michellemary tak tento komentár bol ten, ktorý mi rozsvietil žiarovku 😅 LOTR som síce nečítala, ale Saurona z počutia poznám.
Inak snažím sa súťažiť každý rok a zatiaľ som ešte nikdy nič nevyhrala 🥲 tak snáď tento rok sa konečne podarí 🤞🤞🤞
Kazdy rok hram, len teraz mi tolame hlavu 😀😀
Ale uz som prisla, len odpovede by bolo dobre dat do sukromnej spravy a tu len napovedy…

Kedy to zacalo? Ani som nezbadala....predvlani tu bolo tiez take forum a dost sme si tam radili, mohlo by sa to aj tu rozbehnut 🙂