icon

Čo si obliecť na koncert Enriqueho Iglesias?

Včera o 16:17

Ahojte, tie co uz v sobotu rano cestujete na koncert Enriqueho a nemate sa kde prezliect, co si obliekate? Ja viem, ze jemu to je jedno 😃😀😀 ale aj tak, poradte 😉

Strana
z2
anonym_9435bc
•
Včera o 16:19

@anonym_autor pustia ma aj naosto?

anonym_c28986
•
Včera o 16:22
@anonym_9435bc

@anonym_9435bc nohavicky potrebujes, co budes na neho hadzat, ked bude na podiu?

autor
•
Včera o 16:23
@anonym_9435bc

@anonym_9435bc 😃

anonym_c28986
•
Včera o 16:26

Na to co hodis na podium (cast oblecenia), napisat. You can be my hero tonight ...

anonym_9435bc
•
Včera o 16:29

rifle, tielko, rolák, vetrovka, čiapka s brmbolcom

anonym_3e3852
•
Včera o 16:31

@anonym_autor my chceme niečo pobehat pred koncertom, tak si dám botasky, rifle, podľa počasia buď pulóver, tričko a jesennú vetrovku.

anonym_9118a3
•
Včera o 16:36

Tenisky, rifle, tricko, mikina alebo sveter, riflovka.. preco sa chces prezliekat?

natalka13
•
Včera o 16:40

Prezlec sa na wc v nakupnom centre🙈

petamich
•
Včera o 16:40

Tenisky, rifle, tricko, bunda/mikina. Nic specialne neplanujem.

autor
•
Včera o 16:52
@anonym_9118a3

Tenisky, rifle, tricko, mikina alebo sveter, riflovka.. preco sa chces prezliekat?

@anonym_3e3852
@petamich
@anonym_9118a3
Dakujem baby, presne tak planujene aj my, vylet do BA a vecert koncert. Takze potrebujeme pohodlne oblecko...nebola som s tou mikinou stotoznena 😃😀

autor
•
Včera o 16:52
@natalka13

Prezlec sa na wc v nakupnom centre🙈

@natalka13 v tomoto by som zamrzla 😃

petamich
•
Včera o 16:54
@anonym_autor

@anonym_3e3852
@petamich
@anonym_9118a3
Dakujem baby, presne tak planujene aj my, vylet do BA a vecert koncert. Takze potrebujeme pohodlne oblecko...nebola som s tou mikinou stotoznena 😃😀

@anonym_autor ja verim, ze nebude az taka zima a plabujem tricko a taku tu bomber bundicku ci ako to dnes volaju 🙂 ak by bolo velmi zima, tak pod to hodim nejaky sveter alebo co, nechce sa mi tam satnu riesit a co ja viem co

20erika07
•
Včera o 17:22

Plánujem si vziať nohavice/rifle, este neviem, a na vrch ( som zmrzlina) ,dake body s dlhym rukavom na štýl rolák, lebo budem mat blejzer a ten je bez stojacika. A do kabely beriem este sveter, ked sa ochladi, pod blejzer.

anonym_916424
•
Včera o 17:24

Ja len dúfam že nebude pršať a nech není moc zima keďže to je pod holým nebom.

anonym_f29052
•
Včera o 17:31

@anonym_autor svadobne saty... Akoze realne uz sa niektori neviete bez internetu ani vhodne obliect na koncert?

sticker
autor
•
Včera o 17:33
@anonym_f29052

@anonym_autor svadobne saty... Akoze realne uz sa niektori neviete bez internetu ani vhodne obliect na koncert?

@anonym_f29052 pre kazdeho je vhodne nieco ine..niekto saty, niekto rifle...

autor
•
Včera o 17:35

Iba ma zaujimali nazory, ci chodi niekto aj takto - nohavice, mikina....a nielen v sexi satockach, topoch....

autor
•
Včera o 17:37
@20erika07

Plánujem si vziať nohavice/rifle, este neviem, a na vrch ( som zmrzlina) ,dake body s dlhym rukavom na štýl rolák, lebo budem mat blejzer a ten je bez stojacika. A do kabely beriem este sveter, ked sa ochladi, pod blejzer.

@20erika07 bacha na tie kabelky..len maly rozmer moze byt...takze moc sa nezmesti do zasoby 🙃

anos18
•
Včera o 17:39
@anonym_autor

@20erika07 bacha na tie kabelky..len maly rozmer moze byt...takze moc sa nezmesti do zasoby 🙃

@anonym_autor áno, píšu, že len formát A4 môže byť

anonym_7855d0
•
Včera o 18:10
@anonym_autor

Iba ma zaujimali nazory, ci chodi niekto aj takto - nohavice, mikina....a nielen v sexi satockach, topoch....

@anonym_autor práveže drvivá väčšina chodí takto na podobné koncerty, budeš úplne ok 🙂

autor
•
Včera o 18:40
@anonym_7855d0

@anonym_autor práveže drvivá väčšina chodí takto na podobné koncerty, budeš úplne ok 🙂

@anonym_7855d0 dakujem...este som nikdy nebola 😄😃

natalka13
•
Včera o 18:41
@anonym_autor

@anonym_autor ty pytas radu CO si mas obliect. Nerobis prieskum.
Vies ze je to zimny stadion?🤔

biba_18
•
Včera o 18:52
@petamich

@anonym_autor ja verim, ze nebude az taka zima a plabujem tricko a taku tu bomber bundicku ci ako to dnes volaju 🙂 ak by bolo velmi zima, tak pod to hodim nejaky sveter alebo co, nechce sa mi tam satnu riesit a co ja viem co

@petamich bomber bundička je tu už 70 rokov… 🤦‍♀️

20erika07
•
Včera o 18:55
@anonym_autor

@anonym_autor ano viem, do A4 rozmer 😁 prehodím cez kabelku svetrík, ja vlastne ani velke kabelky nemám, len take vacsie crossbody 😁

20erika07
•
Včera o 18:57
@anonym_916424

Ja len dúfam že nebude pršať a nech není moc zima keďže to je pod holým nebom.

@anonym_916424 zima bude ,ale pri tej mase ludi menšia, budeme ako radiátory vedľa seba alebo niektorí (ja) ako zmrzliny vedľa seba😄 hlavne nech neprsi, lebo pršiplášť si fakt neberiem😁

anonym_e88c61
•
Včera o 19:40

Koncert je až večer o ôsmej, my berieme vetrovky pod zadok. Neviem ako je teraz v BA, ale v PO je večer riadna zima. Aj keby sa cez deň vyčasilo a bolo teplo, večer bude isto chladno.

autor
•
Včera o 19:59
@natalka13

@anonym_autor ty pytas radu CO si mas obliect. Nerobis prieskum.
Vies ze je to zimny stadion?🤔

@natalka13 nieje to zimny..ale futbalovy

autor
•
Včera o 20:07
@anonym_e88c61

Koncert je až večer o ôsmej, my berieme vetrovky pod zadok. Neviem ako je teraz v BA, ale v PO je večer riadna zima. Aj keby sa cez deň vyčasilo a bolo teplo, večer bude isto chladno.

@anonym_e88c61 dakujem..cez den bude fajn, ma sa oteplut, ale vecer 9st....to je zima 😬 teplo bude tym na statie, co sa budu tlacit a tancovat.
Casto chodim na futbal a zvykne byt kosa, prefukuje tam dost a ked pride dazd, prsi aj tam kde je strecha - ked zafuka 😃😀 ale bude dobre, teplucko a uzijeme si to vsetci 🥰

anos18
•
Dnes o 04:48
@anonym_autor

@anonym_e88c61 dakujem..cez den bude fajn, ma sa oteplut, ale vecer 9st....to je zima 😬 teplo bude tym na statie, co sa budu tlacit a tancovat.
Casto chodim na futbal a zvykne byt kosa, prefukuje tam dost a ked pride dazd, prsi aj tam kde je strecha - ked zafuka 😃😀 ale bude dobre, teplucko a uzijeme si to vsetci 🥰

@anonym_autor ale veď to bude v krytej budove, nie?

anos18
•
Dnes o 04:51
@anonym_autor

@anonym_autor ten stred je otvorený?

Strana
z2