Čo si obliecť na koncert Enriqueho Iglesias?
Ahojte, tie co uz v sobotu rano cestujete na koncert Enriqueho a nemate sa kde prezliect, co si obliekate? Ja viem, ze jemu to je jedno 😃😀😀 ale aj tak, poradte 😉
@anonym_e88c61 dakujem..cez den bude fajn, ma sa oteplut, ale vecer 9st....to je zima 😬 teplo bude tym na statie, co sa budu tlacit a tancovat.
Casto chodim na futbal a zvykne byt kosa, prefukuje tam dost a ked pride dazd, prsi aj tam kde je strecha - ked zafuka 😃😀 ale bude dobre, teplucko a uzijeme si to vsetci 🥰
@anonym_autor my máme miesta na sedenie, chcela som aj deku pod zadok, ale do takej malej tašky ju nestrčím, preto si beriem zimnú bundu (ale takú tenšiu). U nás bolo dnes ráno 5°. Keď mi bude teplo, vždy sa môžem vyzliecť. Naopak je to horšie.
@anonym_autor ty pytas radu CO si mas obliect. Nerobis prieskum.
Vies ze je to zimny stadion?🤔
@natalka13 národný futbalový štadión tehelne pole aký zimný štadión 🧐
@anonym_autor svadobne saty... Akoze realne uz sa niektori neviete bez internetu ani vhodne obliect na koncert?
@anonym_f29052 niektoré by bez MK asi nevedeli ani ze maju dýchať 🙈😁
@anonym_autor my máme miesta na sedenie, chcela som aj deku pod zadok, ale do takej malej tašky ju nestrčím, preto si beriem zimnú bundu (ale takú tenšiu). U nás bolo dnes ráno 5°. Keď mi bude teplo, vždy sa môžem vyzliecť. Naopak je to horšie.
@anonym_e88c61 aj ja si vezmem bundu, len sa mi to nechcelo vlacit cely den po BA( nie som z BA, tak cestujeme)..ale radsej, ako ochoriet 🤗
@anonym_e88c61 mozes si ju omotat okolo pása 😀 to je jedno jak budes vyzerat sak to len pri vstupe si tak daj a potom si na nu sadni. vecer na stadione teplo urcite nebude
@anonym_e88c61 aj ja si vezmem bundu, len sa mi to nechcelo vlacit cely den po BA( nie som z BA, tak cestujeme)..ale radsej, ako ochoriet 🤗
@anonym_autor my sme z východu 😉 ale mrznúť isto nebudem.
@anonym_autor áno, píšu, že len formát A4 môže byť
@anos18 To ako vážne nemôžem mať normálnu kabelku, ja nosím takú väčšiu cez pleco.

@natalka13 nieje to zimny..ale futbalovy
@anonym_autor
Oba moje prispevky su ironia.
Nic ine sa neda napisat, horsie uz su len prispevky ktore pridu o par dni - Davate uz do skolky pancusky a rukavicky?🙈
Dospela zena nevie co si obliect.