icon

Išli by ste sama na koncert?

Včera o 18:55

Kúpila som si lístok na koncert, na ktorý sa fakt teším, len kamarátka nakoniec nemôže ísť. Teraz váham, či tam ísť sama alebo lístok radšej posunúť ďalej (nejedná sa o inzerciu 🙂). Nikdy som na koncerte sama nebola a príde mi to trochu zvláštne 😅 Máte s tým skúsenosť? Boli ste takto niekto?

crazy_cat_lady
Včera o 18:59

@anonym_autor sam som na koncerte nebola, ale keby to bolo nieco, co by som velmi chcela vidiet, tak by som sla aj sama :D

anonym_eec8ed
Včera o 19:02

A co bude na tom zvlastne ked budes medzi stovkami, mozno tisickami ludi sama? Myslis si, ze tam sama netrafis alebo sa stratis alebo budes slabsie pocut?

pinkgirl
Včera o 19:05

Áno bola som sama na koncerte. Užila som si ho!

komir63
Včera o 19:09

A prečo nie? Na taký koncert Frederika Chopina do Národného divadla by som išiel hocikedy aj sám!

anonym_aa5744
Včera o 19:10

Ja by som na koncert nesla, na vystupenie alebo nejske predstavenie ano ale koncert nie teda pokial by to nebola nejaka opera alebo nieco podobne 😆 ja koncerty mam zafixovane s partiou a zabavou, kde si to uzijeme. Samu by ma to nebavilo.

anonym_600f52
Včera o 19:32

lol....chodievam vkuse a na vsetky sama, aky je problem?

anonym_600f52
Včera o 19:33
@anonym_aa5744

Ja by som na koncert nesla, na vystupenie alebo nejske predstavenie ano ale koncert nie teda pokial by to nebola nejaka opera alebo nieco podobne 😆 ja koncerty mam zafixovane s partiou a zabavou, kde si to uzijeme. Samu by ma to nebavilo.

@anonym_aa5744 nie kazdy je ako ty, niektori ludia chodia aj pocuvat hudbu na koncert, nielen sa ozrat s partiou

anonym_a8c7bb
Včera o 19:34

@anonym_autor prečo by si nešla, keď si sa tešila. Nemôžeš niekoho zobrať?

anonym_6216cc
Včera o 19:39

@anonym_autor bola som 2x a v pohode. Kľudne pôjdem zas.

anonym_095182
Včera o 19:45

Všade chodím sama co je na tom divne?

anonym_19a713
Včera o 19:45

ja som bola raz dávnejšie sama, lebo nikto tam nechcel ísť so mnou/nepoznal (Tori Amos). Bolo to OK pre mňa, sedelo sa

andrejka1974
Včera o 20:38

@anonym_autor ano bola som viackrát , keď muž nechcel zabavili som sa sama aj v októbri idem na muzikál sama muž nechce úst

anonym_600f52
Autor odpoveď zmazal
hinda1
Včera o 20:43

Vačšinou s kamoškou ale bola som už aj sama, na Imaginárnych Dragonov 🙂

anonym_600f52
Včera o 20:43
@anonym_095182

Všade chodím sama co je na tom divne?

@anonym_095182 tiez sa divim, ludia maju v poslednej dobe problem uplne so vsetkym, nevedia ist sami nikde, ako by mali 5 rokov, ja chodim sama do kina aj na koncerty kludne aj do prveho radu.

wolf_
Včera o 21:02

Ja osobne by som na koncert sama nešla. Ani neviem prečo kedže do kina, reštaurácie, prejsť sa, bla bla kľudne idem. Ale ak teba láka ísť aj sama - choď 🙂 Nič zvláštne na tom nie je.