icon

Išli by ste sama na koncert?

Včera o 18:55

Kúpila som si lístok na koncert, na ktorý sa fakt teším, len kamarátka nakoniec nemôže ísť. Teraz váham, či tam ísť sama alebo lístok radšej posunúť ďalej (nejedná sa o inzerciu 🙂). Nikdy som na koncerte sama nebola a príde mi to trochu zvláštne 😅 Máte s tým skúsenosť? Boli ste takto niekto?

crazy_cat_lady
Včera o 18:59

@anonym_autor sam som na koncerte nebola, ale keby to bolo nieco, co by som velmi chcela vidiet, tak by som sla aj sama :D

anonym_eec8ed
Včera o 19:02

A co bude na tom zvlastne ked budes medzi stovkami, mozno tisickami ludi sama? Myslis si, ze tam sama netrafis alebo sa stratis alebo budes slabsie pocut?

pinkgirl
Včera o 19:05

Áno bola som sama na koncerte. Užila som si ho!

komir63
Včera o 19:09

A prečo nie? Na taký koncert Frederika Chopina do Národného divadla by som išiel hocikedy aj sám!

anonym_aa5744
Včera o 19:10

Ja by som na koncert nesla, na vystupenie alebo nejske predstavenie ano ale koncert nie teda pokial by to nebola nejaka opera alebo nieco podobne 😆 ja koncerty mam zafixovane s partiou a zabavou, kde si to uzijeme. Samu by ma to nebavilo.

anonym_600f52
Včera o 19:32

lol....chodievam vkuse a na vsetky sama, aky je problem?

anonym_600f52
Včera o 19:33
@anonym_aa5744

Ja by som na koncert nesla, na vystupenie alebo nejske predstavenie ano ale koncert nie teda pokial by to nebola nejaka opera alebo nieco podobne 😆 ja koncerty mam zafixovane s partiou a zabavou, kde si to uzijeme. Samu by ma to nebavilo.

@anonym_aa5744 nie kazdy je ako ty, niektori ludia chodia aj pocuvat hudbu na koncert, nielen sa ozrat s partiou

anonym_a8c7bb
Včera o 19:34

@anonym_autor prečo by si nešla, keď si sa tešila. Nemôžeš niekoho zobrať?

anonym_6216cc
Včera o 19:39

@anonym_autor bola som 2x a v pohode. Kľudne pôjdem zas.

anonym_095182
Včera o 19:45

Všade chodím sama co je na tom divne?

anonym_19a713
Včera o 19:45

ja som bola raz dávnejšie sama, lebo nikto tam nechcel ísť so mnou/nepoznal (Tori Amos). Bolo to OK pre mňa, sedelo sa

andrejka1974
Včera o 20:38

@anonym_autor ano bola som viackrát , keď muž nechcel zabavili som sa sama aj v októbri idem na muzikál sama muž nechce úst

anonym_600f52
Autor odpoveď zmazal
hinda1
Včera o 20:43

Vačšinou s kamoškou ale bola som už aj sama, na Imaginárnych Dragonov 🙂

anonym_600f52
Včera o 20:43
@anonym_095182

Všade chodím sama co je na tom divne?

@anonym_095182 tiez sa divim, ludia maju v poslednej dobe problem uplne so vsetkym, nevedia ist sami nikde, ako by mali 5 rokov, ja chodim sama do kina aj na koncerty kludne aj do prveho radu.

wolf_
Včera o 21:02

Ja osobne by som na koncert sama nešla. Ani neviem prečo kedže do kina, reštaurácie, prejsť sa, bla bla kľudne idem. Ale ak teba láka ísť aj sama - choď 🙂 Nič zvláštne na tom nie je.

anonym_e9c848
Dnes o 02:53

Bola som a chystam sa zas, uplne v pohode

anonym_daf1d2
Dnes o 05:05

Bola som sama a išla by som zas 🙂

bavlnka92
Dnes o 05:44

bola som niekoľkokrát, ale len preto že môj na metalové koncerty nechodí 😂

anonym_193a71
Dnes o 06:08

Chodim sama vsade, ale ist sama na koncert ma tiez nelaka.. nie preto, zeby som sa hanbila byt sama, to vobec nie, len by sa mi samej nechcelo. Ak je to problem, tak listok zadarmo ponukni nejakej inej kamoske a chodte.

natalka13
Dnes o 06:25

koncert by ma samu nebavil, ved vezmi listok a ponukni niekomu inemu aj zadara ak kamoska suhlasi. ak ho ona vie predat tak to je o inom.
ja ked niekomu ponuknem listok do divadla ked ina kamoska nemoze nikdy nepytam peniaze, aj tak by listok prepadol

muchotrafka298
Dnes o 06:47

Bola som sama na vela koncertoch, ale vzdy teda na sedenie. Na statie by som sama nesla.