icon

Máte na predaj lístky na BTS v Mníchove?

chanel_c
15. máj 2026

Ahojte.

Nemate nahodou niekto na predaj listky na BTS Mnichov ? Je jedno ktory den.
Ďakujem. 💜

rozculena
15. máj 2026

ak chceš prísť o peniaze,tak kľudne kupuj mimo oficiálneho predaja

eli3k
15. máj 2026

Vela stastia pri hladani. Naozaj musi byt nahoda, zeby sa niekto nasiel. Alebo tena priekupnici, ale to je riziko,ze nebudes mat ani peniaze ani listky

chanel_c
autor
15. máj 2026
@rozculena

ak chceš prísť o peniaze,tak kľudne kupuj mimo oficiálneho predaja

@rozculena ved ak je osobny predaj , malo by byt vsetko ok. 🙂

chanel_c
autor
15. máj 2026
@eli3k

Vela stastia pri hladani. Naozaj musi byt nahoda, zeby sa niekto nasiel. Alebo tena priekupnici, ale to je riziko,ze nebudes mat ani peniaze ani listky

@eli3k ako par slecien zohnalo od niekoho ze kupili, sice za vyssiu cenu ako boli v predaji, ale nieco navyse by som bola ochotna dat, ale nie niekolko nasobok ceny, ako by bolo par x ponuknute.

anonym_dd765f
15. máj 2026

Co je Bts?

stefi_k
15. máj 2026
@chanel_c

@chanel_c a ako overis pravost ?

rozculena
15. máj 2026
@chanel_c

@eli3k ako par slecien zohnalo od niekoho ze kupili, sice za vyssiu cenu ako boli v predaji, ale nieco navyse by som bola ochotna dat, ale nie niekolko nasobok ceny, ako by bolo par x ponuknute.

@chanel_c a boli reálne na koncerte?

rozculena
15. máj 2026
@chanel_c

@chanel_c osobne mu dáš peniaze.A on ti osobne dá lístky?? A ako,keď nie sú papierové,ale kód v mobile? Aj keby boli papierové,kde máš zaručené,že nebudú fejkové?

chanel_c
autor
19. máj 2026
@rozculena

@chanel_c osobne mu dáš peniaze.A on ti osobne dá lístky?? A ako,keď nie sú papierové,ale kód v mobile? Aj keby boli papierové,kde máš zaručené,že nebudú fejkové?

@rozculena prevod cez ticket master. Ak sa listky pridu na moj ucet v TM , dam peniaze predavajucemu. Tak to funguje ak niekto nechce, co by ani nemal, posielat peniaze vopred.

rozculena
19. máj 2026
@chanel_c

@rozculena prevod cez ticket master. Ak sa listky pridu na moj ucet v TM , dam peniaze predavajucemu. Tak to funguje ak niekto nechce, co by ani nemal, posielat peniaze vopred.

@chanel_c áno,prevodom,ale to sa tiež nedá hocikedy,určite nie pár týždňov pred koncertom

chanel_c
autor
31. máj 2026
@rozculena

@chanel_c áno,prevodom,ale to sa tiež nedá hocikedy,určite nie pár týždňov pred koncertom

@rozculena zatial transfer funguje, uvidime dokedy. Co ked predavajuci pozaduju aj viac ako 4 nasobok ceny 😩

natalka13
31. máj 2026
@chanel_c

@rozculena zatial transfer funguje, uvidime dokedy. Co ked predavajuci pozaduju aj viac ako 4 nasobok ceny 😩

@chanel_c ide ti stiahnut nemecka apka TM?

niekto2hy
31. máj 2026
@natalka13

@natalka13 Je univerzalna,zmeníš si jazyk.

natalka13
1. jún 2026
@niekto2hy

@niekto2hy na Slovensku mu ju mobil ani nevyhlada.

natalka13
1. jún 2026
@niekto2hy

@niekto2hy ked ju vyhladam cez google acdsm stiahnut - v tejto krajine nieje polozka k dispizicii p

niekto2hy
1. jún 2026
@natalka13

@niekto2hy ked ju vyhladam cez google acdsm stiahnut - v tejto krajine nieje polozka k dispizicii p

natalka13
1. jún 2026

@niekto2hy nestiahnem, app je nedostupna.

anonym_9af4cc
1. jún 2026
@anonym_dd765f

Co je Bts?

@anonym_dd765f buď rada, že nevieš a nechci vedieť 😅

anonym_fcb4f4
1. jún 2026

Baby i m sorry,ked boli mladucky.Ta jedina sa mi od nich paci,aj ten filmovy klip.A chalani ako herci,tiez super v tych vecne napinavych serialoch.

niekto2hy
1. jún 2026

@natalka13 Ako ze nie?

niekto2hy
1. jún 2026
@natalka13

@niekto2hy nestiahnem, app je nedostupna.

@natalka13 Mám ho naistalovany a som prihlaseny.

natalka13
1. jún 2026
@niekto2hy

@natalka13 Mám ho naistalovany a som prihlaseny.

@niekto2hy mna nepusti ani odoslat ovetovaci kod. Ani android ani ios.
V CR alebo AT si apku stishnem.

chanel_c
autor
2. jún 2026
@natalka13

@natalka13 nie, nejde mi, tam treba zmenit jazyk, ale to sa neda opakovane, ale staci mat vytvoreny ucet na stranke TM.

natalka13
2. jún 2026
@chanel_c

@natalka13 nie, nejde mi, tam treba zmenit jazyk, ale to sa neda opakovane, ale staci mat vytvoreny ucet na stranke TM.

@chanel_c nezmenim jazyk v niecom co nemam.
Ucet mam, musim ist potom na mieste cez prehliadac a bud ukazovat listky po jednom, alebo kazdy si musi vytvorit konto.
Keby mohol byt listok v penazenke alebo screen bolo by to jednoduchsie.
Takto tam budem pri 6 ludoch zdrzovat. Koncert 50.000 ludi🙈

anonym_dd765f
2. jún 2026
@anonym_9af4cc

@anonym_dd765f buď rada, že nevieš a nechci vedieť 😅

@anonym_9af4cc tak to som sa moc nedozvedela 🤔😂

anonym_9af4cc
2. jún 2026
@anonym_dd765f

@anonym_9af4cc tak to som sa moc nedozvedela 🤔😂

@anonym_dd765f je to kpopova skupina. Asi tá najviac "fraud" skupina v hudobnej histórii. Milióny odstránených streamov na streamovacích službách každý jeden mesiac, mediaplay absolútne šialených rozmerov. Majú veľkú fanúšikovskú základňu, ale reálne podporu od bežnej populácie, ako majú iní veľkí umelci, nemajú. Nehovoriac o tom, že ich fanúšikovia sa na sociálnych sieťach správajú ako nejaká sekta. A ich hudba už teda tiež okolo kpopu nešla (počúvam ho od druhej generácie) a cca od roku 2019 sa táto konkrétna skupina až nechutným spôsobom pchá do amerických zadkov aj keď majú až jedného člena zo sedem, ktorý je schopný komunikovať v angličtine 😇 stačí takto?

niekto2hy
7. jún 2026

Prispevok na FCB - listky BTS Londyn - 7.7 4x po 300€.

anonym_9d4929
7. jún 2026
@anonym_9af4cc

@anonym_dd765f je to kpopova skupina. Asi tá najviac "fraud" skupina v hudobnej histórii. Milióny odstránených streamov na streamovacích službách každý jeden mesiac, mediaplay absolútne šialených rozmerov. Majú veľkú fanúšikovskú základňu, ale reálne podporu od bežnej populácie, ako majú iní veľkí umelci, nemajú. Nehovoriac o tom, že ich fanúšikovia sa na sociálnych sieťach správajú ako nejaká sekta. A ich hudba už teda tiež okolo kpopu nešla (počúvam ho od druhej generácie) a cca od roku 2019 sa táto konkrétna skupina až nechutným spôsobom pchá do amerických zadkov aj keď majú až jedného člena zo sedem, ktorý je schopný komunikovať v angličtine 😇 stačí takto?

@anonym_9af4cc už je ti lepšie?