Skenujú stravné lístky v Lidli?
Ahojte, bola som v Tescu, kde po naskenovaní stravného lístka, niektoré lístky zobralo a niektoré nie. Boli od rovnakej spoločnosti. Skenujú stravné lístky v Lidli? Alebo len nahodia ako platba poukážkou?
@klarissa25 po každý krát ked platim lístkami, pokladnicka s nimi prejde cez kasu - skener ako ked skenuje tovar. Detto v Terne, ci kauflande tak robia.
mne všade skenuju gastrače, a dokonca ked ich je viac a už neuznaju tak vratia a musim doplatiť , ( ked tam je drogeristický tovar) alebo sa pýtaju aku mám hodnotu a podla toho im vyhodí kolko možem dať. ale vždy a všade skenuju
Nezobrali konkretne listky? Alebo listky na celu sumu nakupu? V lidli mozno neskenuju samostatne, ale pocet moznych na pouzitie zada kasa, teda len platba za potraviny. Ak nevzalo konkretne, tak mohli byt poskodene
Neviem o tom ze by bol centralny register ciarovych kodov listkov a tam sa evidovala kto kde v akom obchode s nim platil dostupnu pre supermarkety... ak to teda nie je jeden a ten isty obchod. Ak je, tak sa hlboko ospravedlnujem za svoju neznalost :D
Aj povedali preco sa tie listky neberu?
neviem ci skenuju alebo neskenuju akutalne, lebo osobne uz stravne listky nemam a nechcem, ale fakt je ten, ze nemaju dovod nezobrat listok. Mne napr. posledne tesco neuznalo kupony ktore POSIELAJU za body, co som nechapala :D pre mna je to mierne usmevne, ze neberie kod=nevezmeme. PRECO? Je to cenina, platidlo, nie je to zdrap papiera. Ak by bol celkovo problem s prijatim listkov (ich casti) vo viacerych prevadzkach, asi by som normalne oslovila vydavatela stravnych listkov, ze nejaky problem nastal...
nákup bol iba potraviny, podala mi 2 lístky naspäť, že jej ich neberie, keď som jej dala dalsie zobralo ich, ale tieto nie, určite som nimi nikde neplatila, lebo však ich odovzdáš v obchode... jedine mi napadlo, či ich nemohli oskenovať minule a podať mi späť, inak neviem, a čo sa týka sintry tak tá lístky iba zrátala, opečiatkovala a nič neskenovala, len neberú ich už. up slovensko
@estelle10 už je možnosť namiesto stravných lístkov, brať od zamestnávateľa peniaze
výhoda je že ich berú všade, neprepadnú ti neminuté na konci roka a kde nimi zaplatíš tak obchod/reštaurácia dostane celú sumu, nemusia z nich platiť odvody "lístkovej firme".
Potom nebudeš musieť riešiť kde ako berú/neberú lístky a oberať o príjem obchod/reštauráciu.

A prečo ta to zaujíma? Ty chceš pouzitymi lístkami platiť v lidli ?