**Pomaly by sa mohli začať otvárať škôlky a prvé stupne škôl, hovorí Krčméry. Dôvodom, prečo chce otvárať škôlky, je to, že mnoho rodičov, ktorí pracujú ako zdravotné sestry či lekári, musí byť doma na OČR.** Sú to profesie, ktoré podľa neho „budeme potrebovať“. Matovič má však iný názor.
@mircalla čítame,čítame diskusie ...ale nehnevaj sa.. všade vidíme strčenú podraždenú,povrchnú a arogantnú mircallu.......skús si prečítať niečo po sebe ...aky máš zo seba pocit??...nezdá sa Ti,že by si už mohla kapánek ubrať z tych Tvojích arogantnych a povyšeneckych reakcii?
@miskakyska Pokial to mal byt pokus ma urazit ci vytocit, tak vies, ze zbytocne uplne minas energiou.
@lacibo no ono je to tak. Pracu z domu si mnohi predstavuju ako nieco take, ze hodinku porobim, venujem sa detom, zasa porobim a mam padla. Nie, moja WFH je, ze sa rano 7:30, pripojim, 8.5 hodiny mam zadok nalepeny na stolicke a makam do 16:00, ale kedze prace je vela, tak ovela dlhsie zvycajne. No a teraz kam sa da vtesnat starostlivost o dve deti? Musim vydrzat, nechcem prist o pracu, o ktoru som sa musela velmi pilne usilovat. Co sa tyka nezamestanosti, ta bude po tejto Korona zalezitosti ovela vyssia. Mozno skusit rekvalifikaciu, naucit sa cudzi jazyk, neviem, z akeho regionu si.
@miskakyska prepac, ale aj ty si nedavno vyjadrila v jednej skupine na margo mamiciek, ze sa vam produciruju po dedine, ked idu do prirody. Tiez to nevyznelo dvakrat milo. Lahko sa hovori tomu, kto toto nezazival s malymi detmi.
@veronicka1901 no vieš mňa prepustili po 3. materskej z práce, kde som predtým odrobila 11 rokov.. klasika... mám nadkvalifikáciu v mojom odbore, mala som max. plat, preto teraz len ťažko môžem získať prácu vo svojom odbore (kde mám už 18 ročnú prax)..ale vďaka za tipy, vidím, že to myslíš dobre..a k mužovi - on chcel home office, ale to znamenalo, starať sa 24 hodín denne doma o deti so špeciáln. výchov. potrebami, keďže pracuje ako vychováv. v detskom domove..keďže práca tam je teraz tiež veľmi riziková a deti tam ohrozené, keď sa stále striedajú zamestnanci, takže nepredstavujem si home office jednoducho... to určite nie...chceli sme prispieť svojou troškou do mlyna jak sa hovorí.. ale keď si nadriadení nedovidia ďalej od nosa..tak čo už..celý svet nespasíš...😒
@lacibo viem, je to tazke, uplne ta chapem, aj co sa muza tyka, aj teba :(. Drzim palce.
@veronicka1901 všetko dobré aj tebe..

@didamt veď keď hľadíš iba na seba..v poriadku...ale nešír aspoň dezinformácie, že sa rodičia potom rozhodnú, či ostanú na OČR alebo dajú dieťa do škólky.. a že máš home office, ti závidím, môjmu mužovi to zamestnávateľ nepovolil, hoci viackrát žiadal a ja som nezamestnaná, takže máš to super, fakt, váž si to!!