icon

**Sulík trvá na tom, aby boli otvorené ďalšie typy predajní skôr ako 6. mája. Ekonomické škody sú vraj obrovské: Sulík nechce čeliť ešte väčšej ekonomickej kríze, akú Slovensko zažíva teraz.** „Problém je, že reálny ekonomický život nepočká. Predajne, ktoré sú pozatvárané, vyrábajú straty," dodáva.

rrybka
28. apr 2020

Uz mi ide na nervy veru

galioska
28. apr 2020

Veď nech otvorí, nikto nikoho nenúti aby do tých predajni sli

cajomila
28. apr 2020

Ja som za, pane na nebi...dnes 2 pozitivne testy. A my mame skoro vsetko pozatvarane...zivot musi ist dalej. Ja by som bola uz aj za otvorenie skol.

petka1982
28. apr 2020

@cajomila pravdu mas 😉

soldi
28. apr 2020

ja neviem na co caka? kym bude dva tyzdne nula? a potom co? ostaneme navzdy zatvoreni na malom svk bez moznosti cestovat lebo co ak sa niekto nakazi? cielom bolo spomalit sirenie, ciel splneny. tak naco toto dalsie teatro?

beja6
28. apr 2020

@cajomila súhlas

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
petka1982
29. apr 2020

@evamarek77 uzite si svoje deti? Niekto pracuje a deti ma u starych rodicov,iny pracuje z domu,ma robit aj vyucovat svoje deti.dalsi doma zivoria z 55 percent platu a nevedia ako utiahnu svoje vydavky...respektujeme,ze je pandemia,ale ako sama vidis,vlada sama nevie,co robi...3 dni plati jedno opatrenie,lebo seniori sa buria? Tak ja mam dodrziavat opatrenia a oni behaju kade tade? A to nespominam,ze pracujem s ludmi a virus mozem dovliect hocikedy domov.tak nech mi nikto nehovori,ze toto je v poriadku.

soldi
29. apr 2020

@evamarek77 to je taky kratkozraky pohlad. nemecko nema zdaleka take prisne pravidla ako mame my a pozri ako im krasne krivka klesa. a kopu dalsich statov je na tom rovnako. v UK maju priserne zdravotnictvo (svagrina robi priamo pacientmi s covid a bola zhrozena ze dr z onkologie pride medzi covid pacientov a v tom istom obleku a rukaviciach sa vrati medzi onko pacientov!)
a jasne, ze ked mas vysoku hustotu obyvatelstva a sucasne velky pohyb cudzincov, tak bude sirenie hocijakej choroby a pretazenie nemocnic markantnejsie nez v takom malom zapadakove ako sme my.
takze ano, jasne, kupili sme cas, ktorym predlzime zivoty o rok ci dva starym ludom ale to ze nam kolabuje ekonomika, umieraju ludia kvoli zanedbanym preventivkam a liecbe, zvysuje sa pocet celosvetovo hladujucich o miliony!!!, to je vlastne uplne zanedbatelne.

a ako pise
@petka1982 su ludia, co stale pracuju a ucia svoje deti a nemaju ten luxus sediet doma na riti a nechat sa zivit od statu a pochvalovat si ako im je vlastne dobre.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
cajomila
29. apr 2020

Lenze co kaviarne, restauracie, maserske salony, kozmeticke salony,obchody s oblecenim, obuv...milion zivnostnikov. Aj tito ludia ekonomicky trh.