icon

**Zdravotné poisťovne upozorňujú, že v dôsledku výpadku zdrojov z verejného zdravotného poistenia nebudú mať v najbližších týždňoch dostatok financií na úhradu zdravotnej starostlivosti.** Už v najbližších týždňoch nemusia byť schopné platiť za zdravotnú starostlivosť nemocniciam, ambulanciám a iným

alchemilkazltozelena
8. apr 2020

Dalej nech brzdi ekonomiku ten saso, len tak dalej, a skoncime na dlazbe....

nicol_hreg
8. apr 2020

@alchemilkazltozelena za to, že nám v kase ostalo ...... prázdno, môže tak viete kto a nie matovič, už sa trochu zobudte ludia boží

alchemilkazltozelena
8. apr 2020

@nicol_hreg jasne vsak najlepsie na druheho zvalit vinu... ja som zobudena az prilis a prave preto vidim ze ideme do zahuby vdaka sasovi ktory brzdi ekonomiku...

nicol_hreg
8. apr 2020

@alchemilkazltozelena sa vám hodnotí, keď nie ste pozitívna 🙂 zdravie je prvoradé, keby ste boli niekde na pľúcnej ventilácii, alebo niekto vám blízky, zmeníte rétoriku do sekundy. Konzumnému a pohodlnému ľudstvu niet pomoci a už vôbec nie ľuďom, ktorí popierajú, že bývalá vláda rozkradla všetko, čo sa dalo

alchemilkazltozelena
8. apr 2020

@nicol_hreg zo zdravia budem mat vies co ked slovensko skonci v zahube... sme na dobrej ceste
Virus tu moze byt aj rok, sam od seba nezmizne... Teraz vsetko ma byt pozatvarane rok? Trochu rozumu chyba viacerym, resp. by ho mohli zacat pouzivat kym je este cas... uz nam ho vela neostava