icon

Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?

katika1811
29. jan 2025

Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂

vieramikloskova
29. sep 2025
@zuzyx

Dobrý deň,ja som bola dnes u pána doktora Totkoviča a povedal mi, že jeden halux =1200€, že to žiaľ zerazuv septembri zvýšili,s tým, že si môžem JA sama povedať,kedy chcem operovať, kľudne aj pozajtra. Ale že pd januára by to mohlo byť relatívne lacnejšie, že dúfajú, že ceny pôjdu nižšie. Tak tiež neviem, čo robiť, či ísť do toho alebo čakať .

@zuzyx 1200e je veľa ja som dala 600 pred pol rokom a už to bolo veľa 1200 určite nedám pôjdem do štátnej

petrakopecka
14. okt 2025

Prosim Vas ja by som chcela ist ale som z Bratislavy. Staci tam ist raz na uvod a operaciu ci este treba nejake sedenia? nelutujete operaciu? dakujem

zuzyx
14. okt 2025
@petrakopecka

Prosim Vas ja by som chcela ist ale som z Bratislavy. Staci tam ist raz na uvod a operaciu ci este treba nejake sedenia? nelutujete operaciu? dakujem

@petrakopecka ja sa chystám na operáciu 30.11., i keď tá suma je šialená. Najskôr som mala len vyšetrenie (110€za oba palce plus 5€za oba RTG palcov v záťaži). A tam mi povedal možnosti a že je na mne,ako sa rozhodnem. Tak s ním vediem dlhú komunikáciu cez mail 😃Ja som z Púchova, čož je tiež ďaleko,no potrebujem práve jeho, keďže jediný on na SK robí touto metódou.

vieramikloskova
14. okt 2025
@petrakopecka

@petrakopecka ahoj,no operáciu neľutujem lebo vyzerá to dobré ale ja stále mám bolest prsta a to som už 6 mesiace po operácii, viem že to potrebuje čas ale bolesť mám každý deň.

zuzyx
15. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx 1200e je veľa ja som dala 600 pred pol rokom a už to bolo veľa 1200 určite nedám pôjdem do štátnej

@vieramikloskova prosím Vás, môžete mi opísať, ako prebiehala celá operácia? O ktorej ste museli prísť, či Vám robili nejaké predoperačné vyšetrenie, lokálna anestézia a koľko ste museli byť ešte po operácii v nemocnici (myslím hodín, keďže mi doktor písal, že ma zoperuje a hneď môžem ísť a na druhý deň kontrola). Ďakujem moc.

vieramikloskova
15. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova prosím Vás, môžete mi opísať, ako prebiehala celá operácia? O ktorej ste museli prísť, či Vám robili nejaké predoperačné vyšetrenie, lokálna anestézia a koľko ste museli byť ešte po operácii v nemocnici (myslím hodín, keďže mi doktor písal, že ma zoperuje a hneď môžem ísť a na druhý deň kontrola). Ďakujem moc.

@zuzyx ahoj,ja som bola objednaná na 11.00 okolo 12.30 som sa dostala na izbu. Tam príde sestrička povie čo a ako, date si nočnú košieľku a čakáte. Operácia bola okolo 16.00 45 minút lokálne žiadne pred operačné som nemala môžte aj jesť. Dostala som aj večeru 18.30 som šla domov.

vieramikloskova
15. okt 2025
@zuzyx

@zuzyx keď máte kontrolu na druhý deň tak asi tam budete aj spať, ja som stadiaľ tak som šla domov ale kto je z diaľky tak tam spí

zuzyx
16. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx keď máte kontrolu na druhý deň tak asi tam budete aj spať, ja som stadiaľ tak som šla domov ale kto je z diaľky tak tam spí

@vieramikloskova ďakujem veľmi pekne za obe správy. Odpadnem, že žiadne predoperačné,to som nevedela. Komunikácia cez mail s doktorom je horor 🙈🙈😀. A neviete, či sú nejaké ešte poplatky okrem toho? Napríklad,keby tam mám ostať aj cez noc, keďže som zdiaľky,lebo však tá samotná suma za operáciu je taká, že by som mala byť ako kráľovná 🤣. A ešte ohľadom tej pooperačnej topánky,aj tú ste mali? Za ňu sa platí či ako to je?

vieramikloskova
16. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova ďakujem veľmi pekne za obe správy. Odpadnem, že žiadne predoperačné,to som nevedela. Komunikácia cez mail s doktorom je horor 🙈🙈😀. A neviete, či sú nejaké ešte poplatky okrem toho? Napríklad,keby tam mám ostať aj cez noc, keďže som zdiaľky,lebo však tá samotná suma za operáciu je taká, že by som mala byť ako kráľovná 🤣. A ešte ohľadom tej pooperačnej topánky,aj tú ste mali? Za ňu sa platí či ako to je?

@zuzyx lekár Vám bude volať v tom týždni keď vás budu operovať, treba mu povedať že budete tam jednu noc, toto treba napísať aj primárovi aby vedel,barle si tiež pýtajte to budú zdarma. Topánka sa kupuje bohužiaľ,ja som to malá iné lebo som stadiaľ tak som chodievala často na kontrolu ,ale mne operoval aj klenbu a prsty.

zuzyx
16. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx lekár Vám bude volať v tom týždni keď vás budu operovať, treba mu povedať že budete tam jednu noc, toto treba napísať aj primárovi aby vedel,barle si tiež pýtajte to budú zdarma. Topánka sa kupuje bohužiaľ,ja som to malá iné lebo som stadiaľ tak som chodievala často na kontrolu ,ale mne operoval aj klenbu a prsty.

@vieramikloskova ďakujem. A za tú noc sa tam bude aj platiť? Neviete? Lebo tie sumy sú šialené. No a tá topánka,pre pána,to koľko stojí? Ja že sa to požičiava. Ja mám len slabý halux, nemám to hrozné,no už ma to rok bolí, viac a viac,preto chcem operovať. Na rehabilitácie ste kedy mohli ísť?

olise69
16. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova ďakujem. A za tú noc sa tam bude aj platiť? Neviete? Lebo tie sumy sú šialené. No a tá topánka,pre pána,to koľko stojí? Ja že sa to požičiava. Ja mám len slabý halux, nemám to hrozné,no už ma to rok bolí, viac a viac,preto chcem operovať. Na rehabilitácie ste kedy mohli ísť?

@zuzyx pozrite si Allegro, tam som kúpila topánku za tretinovú cenu

zuzyx
16. okt 2025
@olise69

@zuzyx pozrite si Allegro, tam som kúpila topánku za tretinovú cenu

@olise69 odpadnem, to by mi nenapadlo😀 ďakujem. Ale je to otras, že toľko peňazí si človek platí a ešte aj takúto vec si musí sám zaplatiť.

bubu37
16. okt 2025
@olsan

@6myska Dnes mi písali, že cena za operáciu haluxov na oboch nohách v Šaci bude 1800 €. Nie je to veľa? Šli by ste ?

@olsan mne písal ze od januára bude cena este vyššia,teraz za jednu 1200

zuzyx
17. okt 2025
@bubu37

@olsan mne písal ze od januára bude cena este vyššia,teraz za jednu 1200

@bubu37 prosím??? Mne tvrdil, že bude nižšia. Bola som tam na konci septembra osobne na vyšetrení a povedal, že ceny by mali ísť nižšie, že teraz to je tých 1200€. A teraz si s ním stále píšem a písal mi, že nevie, čo bude od januára. Choré 🙈

vieramikloskova
17. okt 2025
@zuzyx

@bubu37 prosím??? Mne tvrdil, že bude nižšia. Bola som tam na konci septembra osobne na vyšetrení a povedal, že ceny by mali ísť nižšie, že teraz to je tých 1200€. A teraz si s ním stále píšem a písal mi, že nevie, čo bude od januára. Choré 🙈

@zuzyx to veru choré

zuzyx
17. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx to veru choré

@vieramikloskova prosím Vás a na rehabilitáciu ste za aký čas mohli ísť?

vieramikloskova
17. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova prosím Vás a na rehabilitáciu ste za aký čas mohli ísť?

@zuzyx ja som si ich pýtala, asi 6 týžne

zuzyx
17. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx ja som si ich pýtala, asi 6 týžne

@vieramikloskova jaj tak, ďakujem. A podľa doktora máte už palec v poriadku? keď ste písali, že už máte pol roka po operácii a stále bolí

vieramikloskova
17. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova jaj tak, ďakujem. A podľa doktora máte už palec v poriadku? keď ste písali, že už máte pol roka po operácii a stále bolí

@zuzyx áno 🤣 kontrola po 4 mesiacoch všetko OK povedal ,všetko potrebuje čas 🤷tak ešte počkám pol roka a uvidíme.

zuzyx
18. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx áno 🤣 kontrola po 4 mesiacoch všetko OK povedal ,všetko potrebuje čas 🤷tak ešte počkám pol roka a uvidíme.

@vieramikloskova no tak dúfam, že to budete mať v poriadku ☺️☺️ ja tiež dúfam, že to bude v poriadku, keďže mám ten halux len malý. A som čítala,Vy ste to cítili počas operácie? 🙈 Mňa tam asi vystrie, dúfam, že mi dajú nejaký poriadny oblbovák 😀

vieramikloskova
18. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova no tak dúfam, že to budete mať v poriadku ☺️☺️ ja tiež dúfam, že to bude v poriadku, keďže mám ten halux len malý. A som čítala,Vy ste to cítili počas operácie? 🙈 Mňa tam asi vystrie, dúfam, že mi dajú nejaký poriadny oblbovák 😀

@zuzyx no ja som to cítila áno ale už koniec ale to preto lebo robil aj prsty aj klenbu tak som aj kričala trošku 🙈 ale ináč tie ženy čo len halux tak vôbec necítili nič tak sa nebojte ☺️ Ja som to mala iné. Oblbovačku nedali 😁 škoda asi treba si pýtať 🤣

zuzyx
18. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx no ja som to cítila áno ale už koniec ale to preto lebo robil aj prsty aj klenbu tak som aj kričala trošku 🙈 ale ináč tie ženy čo len halux tak vôbec necítili nič tak sa nebojte ☺️ Ja som to mala iné. Oblbovačku nedali 😁 škoda asi treba si pýtať 🤣

@vieramikloskova ďakujem, teraz ste ma upokojili🤭,ale pre istotu budem aj oblbovák pýtať 😀😀,lebo ten pocit, že niečo počujem a chytajú ma,krv,tak panika vo mne 😀a ešte, prosím Vás. Aj Vy ste mali takú komunikáciu s doktorom cez mail o ničom? Ja som sa s ním stále len doťahovala,lebo odpisoval jak taký tentok a naposledy mi napísal, že sa mám rozhodnúť či to naozaj chcem a ak áno, mám napísať rodné číslo, telefón. Tak som mu napísala a už sa mi neozval (dovtedy každý deň odpisoval a teraz sú to už štyri dni) a ja neviem, čo tá operácia platí alebo nie.🙈

vieramikloskova
18. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova ďakujem, teraz ste ma upokojili🤭,ale pre istotu budem aj oblbovák pýtať 😀😀,lebo ten pocit, že niečo počujem a chytajú ma,krv,tak panika vo mne 😀a ešte, prosím Vás. Aj Vy ste mali takú komunikáciu s doktorom cez mail o ničom? Ja som sa s ním stále len doťahovala,lebo odpisoval jak taký tentok a naposledy mi napísal, že sa mám rozhodnúť či to naozaj chcem a ak áno, mám napísať rodné číslo, telefón. Tak som mu napísala a už sa mi neozval (dovtedy každý deň odpisoval a teraz sú to už štyri dni) a ja neviem, čo tá operácia platí alebo nie.🙈

@zuzyx áno, napísal cenu 450e čakacia doba rok,keď súhlasím tak mu mám napísať.
Napísala som mu ze áno,odpísal že kedy mám prísť sa ukázať a koniec.
Všetko je rýchle aj keď som chodila na kontrolu...

zuzyx
19. okt 2025
@vieramikloskova

@vieramikloskova ďakujem, že ste ochotná mi takto odpovedať.😊ja dúfam, že pôjde všetko hladko,lebo som naozaj zďaleka.🙈 Vedeli by ste mi, prosím, napísať, čo je všetko potrebné si zobrať so sebou do nemocnice? A maródku Vám normálne on potom dal?

bubu37
19. okt 2025

Toto mi napísal do emailu
ok platí
zlá správa že doplatok za haluxy sa ešte zvýšil, preberieme na vyšetrení

MUDr. Roman Totkovič, FEBOT

Primár

Klinika muskuloskeletálnej a športovej medicíny - ortopédia

Nemocnica AGEL Košice-Šaca a.s.

FIFA Medical Center of Excellence

Lúčna 57 • 040 15 Košice-Šaca

telefón: +421 55 7234 300, +421 55 7234 313

e-mail: roman.totkovic@nke.agel.sk • web: nemocnicakosicesaca.agel.sk

zuzyx
19. okt 2025
@bubu37

Toto mi napísal do emailu
ok platí
zlá správa že doplatok za haluxy sa ešte zvýšil, preberieme na vyšetrení

MUDr. Roman Totkovič, FEBOT

Primár

Klinika muskuloskeletálnej a športovej medicíny - ortopédia

Nemocnica AGEL Košice-Šaca a.s.

FIFA Medical Center of Excellence

Lúčna 57 • 040 15 Košice-Šaca

telefón: +421 55 7234 300, +421 55 7234 313

e-mail: roman.totkovic@nke.agel.sk • web: nemocnicakosicesaca.agel.sk

@bubu37 áno,je to tých 1200€.

vieramikloskova
19. okt 2025
@zuzyx

@bubu37 áno,je to tých 1200€.

@zuzyx no poviem Vám že ja som sa objednávala bolo 450e ked som prišla na vyšetrenie povedal že už je 650e 🙈 pozerám a čítam že za pol roka išlo hore na 1200e neskutočne veľa a ja druhú nohu ani nedám operovať pokiaľ nemusím

zuzyx
19. okt 2025
@vieramikloskova

@zuzyx no poviem Vám že ja som sa objednávala bolo 450e ked som prišla na vyšetrenie povedal že už je 650e 🙈 pozerám a čítam že za pol roka išlo hore na 1200e neskutočne veľa a ja druhú nohu ani nedám operovať pokiaľ nemusím

@vieramikloskova tak to teda rapídne stúplo. A nerozmýšľali ste nad inou nemocnicou? Keď sa to dá aj zadarmo. Len teda iný spôsob operácie je to.

zuzyx
19. okt 2025
@vieramikloskova

@vieramikloskova prosím Vás,a čo ste si so sebou brali do nemocnice?

vieramikloskova
19. okt 2025
@zuzyx

@vieramikloskova tak to teda rapídne stúplo. A nerozmýšľali ste nad inou nemocnicou? Keď sa to dá aj zadarmo. Len teda iný spôsob operácie je to.

@zuzyx zatiaľ nie lebo ta druha je na tom lepšie