Aká je skúsenosť s operáciou haluxov v Šaci?
Ahojte boli ste niektorá poslednú dobu na operácii Haluxov v Saci ? Kto vám to robil a aká bola cena prosim vás ?🙂
@jankha ja som mala cenu dohodnutú a sľúbenú 600€, pred operáciou mail, že to bude za 1200 €..Na druhu nohu som mala termín v roku 2026, a keďže sa dohodnuté ceny menia podivne, a dostala som mailovú informáciu, že v r. 2026 to môže byť 3000€, tak som operácie zrušila. Nedodrziavanie cien, ktoré boli potvrdené cca 9 mesiacov, mi nepríde koser.
@olise69 mne už v septembri písal ze 1200,o týždeň idem obidve nohy
Termín op. mám 12.2. zatiaľ nemám žiadne info či to bude viac,dohodli sme sa na 600, Aký čas pred op vám dali vedieť že je to viac? Dúfam že to nebude tak že tam prídem a povie mi že 1200. Rok som čakala na konzultáciu a rok na termín op.
Termín op. mám 12.2. zatiaľ nemám žiadne info či to bude viac,dohodli sme sa na 600, Aký čas pred op vám dali vedieť že je to viac? Dúfam že to nebude tak že tam prídem a povie mi že 1200. Rok som čakala na konzultáciu a rok na termín op.
@adaurbanova mne dal hneď na konzultácii v septembri vedieť,no operáciu som mala hneď v novembri. Je možné, že ak človek čaká rok na termín,tak vtedy sú nižšie ceny. Ja som o tejto možnosti nevedela,mne hneď povedal termín a sumu 1200€.
@adaurbanova mne dal hneď na konzultácii v septembri vedieť,no operáciu som mala hneď v novembri. Je možné, že ak človek čaká rok na termín,tak vtedy sú nižšie ceny. Ja som o tejto možnosti nevedela,mne hneď povedal termín a sumu 1200€.
@zuzyx nie mne písali z nemocnice aj Dr. Totkovic, ze 1200e jedna noha
@zuzyx nie mne písali z nemocnice aj Dr. Totkovic, ze 1200e jedna noha
@katka19275 tak to je ale pekná hlúposť potom, keď niekto má rezervovaný rok termín a platí toľko isto ako ten,kto ide po mesiaci či dvoch.
@katka19275 tak to je ale pekná hlúposť potom, keď niekto má rezervovaný rok termín a platí toľko isto ako ten,kto ide po mesiaci či dvoch.
@zuzyx mne dokonca sľúbil cenu dodržať, a nakoniec mi napísal pred op, že bohuzial. A že v novom roku môže byť až tých 3000. Čiže, keď by som pristúpila aj na tú cenu 1200 €, nemám záruku, že druhá noha nebude za tú cenu. Či jednu budem mať zoperovanu, druhu nie alebo si vezmem pôžičku? Keď neplatia dohody, akú človek môže mať dôveru. Myslím, že sú to nekalé obchodné praktiky.
@zuzyx mne dokonca sľúbil cenu dodržať, a nakoniec mi napísal pred op, že bohuzial. A že v novom roku môže byť až tých 3000. Čiže, keď by som pristúpila aj na tú cenu 1200 €, nemám záruku, že druhá noha nebude za tú cenu. Či jednu budem mať zoperovanu, druhu nie alebo si vezmem pôžičku? Keď neplatia dohody, akú človek môže mať dôveru. Myslím, že sú to nekalé obchodné praktiky.
@olise69 určite tam niečo nehrá. Pri mne sa v septembri vyhováral, že kvôli Ficovi museli zdvihnúť ceny, že 600€ ide Ficovi do vačku a zo zvyšných 600€ musí zaplatiť personál, že veď aj takí upratovačku musí zaplatiť, keď tam príde večer poupratovať po tej operácii a ešte cez víkend. Tak nechápem,ako to funguje. Myslela som si, že aspoň počas týždňa a dlhú dobu vopred plánovanej operácie je cena nižšia.
@zuzyx mňa sa pýtal ,či chcem hneď za 1200,alebo až o rok za polovicu. Ale či to náhodou už nezmenil.
Stále sú iné ceny 🙈 ja som malá mať za 450e rok som čakala a nakoniec za 600e 1200e by som nedala to je už veľa 🙈
@olise69 určite tam niečo nehrá. Pri mne sa v septembri vyhováral, že kvôli Ficovi museli zdvihnúť ceny, že 600€ ide Ficovi do vačku a zo zvyšných 600€ musí zaplatiť personál, že veď aj takí upratovačku musí zaplatiť, keď tam príde večer poupratovať po tej operácii a ešte cez víkend. Tak nechápem,ako to funguje. Myslela som si, že aspoň počas týždňa a dlhú dobu vopred plánovanej operácie je cena nižšia.
@zuzyx jej, aj vy mate príhodu s upratovačkou?mne napísal, že teda on by aj zadarmo odoperoval poobede, ale upratovačka nepríde. Hm, draha upratovačka.
@zuzyx ja dom čakala rok,to bolo minulého roku keď ma operoval a dvohol cenu aj tak
@zuzyx ja dom čakala rok,to bolo minulého roku keď ma operoval a dvohol cenu aj tak
@vieramikloskova no pekne,to nemyslíte vážne toto 🙈
@olise69 odpadnem,tak ale Vy máte poriadnu historku 🤣🤣🤣 takže za všetko vlastne môže upratovačka 🤣🤣🤣🫣
@zuzyx keď čakáte 9 mesiacov na dohodnutu operaciu, zažijete všeličo 😆 Po prečítaní mailu som mala chuť odpísať, aby upratovačka radšej upratovala ako písala maily za šéfa. To nechcem nikoho uraziť, ale tie maily naozaj tak vyzerali.
@zuzyx keď čakáte 9 mesiacov na dohodnutu operaciu, zažijete všeličo 😆 Po prečítaní mailu som mala chuť odpísať, aby upratovačka radšej upratovala ako písala maily za šéfa. To nechcem nikoho uraziť, ale tie maily naozaj tak vyzerali.
@olise69 veru, komunikácia s ním bola ako za trest, tiež mi to pripadalo, že takto sa primár jednoducho nemôže vyjadrovať,len samé ok,ok a podobne..keby sa normálne zatelefonuje a dohodne,je to určite lepšie ako takto sa naťahovať cez mail.
@vieramikloskova no pekne,to nemyslíte vážne toto 🙈
@zuzyx no áno, suma bola 450e a keď ma operoval 600e
Ale teraz 1200e za nohu to určite nedám si operovať tu druhú
@zuzyx no áno, suma bola 450e a keď ma operoval 600e
Ale teraz 1200e za nohu to určite nedám si operovať tu druhú
@vieramikloskova je to veľmi veľa, najmä ak človek vidí, ako to zakaždým zvyšujú. A neviete náhodou, či to touto metódou niekde ešte na šlo robia?
@vieramikloskova je to veľmi veľa, najmä ak človek vidí, ako to zakaždým zvyšujú. A neviete náhodou, či to touto metódou niekde ešte na šlo robia?
@zuzyx neviem ,ale môj kolega si dal už druhú nohu u nás v Košiciach a zadarmo,prvú ma urobenu pekné teraz išiel si dať druhú,samozrejmé že ma jazvu ale pekné sa mu to zahojilo. Kamoška na druhý mesiac ide do Prešova lekára ma z Košíc operuje v Prešove platí 100e za šrubu . Bude uspata ja som si vybrala lokalku ale poviem vám že už by som sa dala uspať. 😬

@katka19275 mne 30.11.v nedeľu 🙂
@zuzyx mohla by som Vám zavolať, ak sa dá a nebude Vám to vadiť napíšte mi č.t. do mailu l.kuckova@gmail.com, srdečne ďakujem