Čakanie na PCR test - termín
Ahojte. Bol niekto v blízkej minulosti, alebo prítomnosti na PCR test, normálne indikovaný (nie súkromne za vlastné). Ako dlho trvalo kým vám dali termín od prihlásenia?
@suzanah181 sms sprava na druhy den poobede
@mimkao Dobrý večer
Tiež idem na operáciu, prišla mi sms že som negativna ale potrebujem potvrdenie na papieri a neviem ako sa k nemu dostať.Mal aj Váš otec potvrdenie alebi akceptovali sms?
@malulienka nie, nedali mu potvrdenie. Preukazoval sa len sms z úradu zdravotníctva.
@mimkao a môžem vediet v ktorej nemocnici to akceptovali? Ja pojdem do Trenčína a už som zúfalá z toho čo mám robiť.
@malulienka Košice Železničná nemocnica. Išiel na výmenu kĺbu.
Ale ja byť na tvojom mieste spravím riadny cirkus na RÚVZ. Pretože oni v tom majú bordel, nikto tam nie je kompetentný a doplácajú na to vždy obyčajný ľudia.
@mimkao Kontaktovala.som emailom RUVZ a poslali mi to velmi rychlo.Takze uz to mam vytlacene a mozem v kludr zajtra ist na operaciu aj ked so strachom, ale hlavne ze COVID PASOM.
@malulienka
@janulla1 nie mne email neprisiel.Az ked som o to sama poziadala emailom RUVZ.Uz ho mam a mozem ist na operaciu.
@malulienka Chvalabohu, že ti to poslali. Nech operácia dobre dopadne a skoré zotavenie.
@mimkao Ďakujem.Už som po.Všetko dobre dopadlo😉
@janulla1 ďakujem
Prosim ta ako si sa zaregistrovala, lebo mne to nejde atreba vypisat aj emai doktora?
Ahojte. Ako dlho ste teraz čakali na termín PCR testu? A treba byť dovtedy v karanténe.?lebo min.rok trebalo.
@macilaci karanténa je hneď od objednania na test. Ráno som objednala termín prišiel večer..
@suzanah181 a na ktorý deň prosím ťa? Ešte stále päť? Lebo ja sa trápim už týždeň a prvý antigenovy bol pred tyzdnom negatívny. Už viac ako týždeň som doma a plus 5 dní to už vybuchnem😉
@macilaci ja som mala príznaky tak mne prišiel termín hneď na ďalší deň.. manžel uviedol slabé príznaky a že bol v kontakte a pozitívnou osobou a jemu prišiel termín o 5 dni

Ahoj, moja kamoška bola na testoch včera ráno a už večer mala výsledok. Objednávala sa, ako samoplatca, jej mama má ísť na operáciu a ona chcela ísť s ňou (doviezť, počkať, odviezť...), tak preto išla. Bolo to v BA.