Čeľustný ortopéd Košice
Ahojte prosím nepozná niekto čelustneho ortopédia? Syn nutné potrebuje strojček a všade ma odbili, že sa čaká 2roky.V demi dentby ho vzali, ale aby som mu platila celý sama nato žiaľ nemám, My sme chodili na pozorovanie k Jutkovej ale ona skončila a teraz keď potrebuje tak neviem nikoho nájsť. Pinterova, Arendárčiková, Ondrejčová, Sieberová, Škultetyová obvolané a nič nejaký iný kontakt prosím.
Toto potrebujem aj ja - zatiaľ kam som volala majú plný stav a neberú nových pacientov.
@pinkgirl je to hrozné ani naša zubárka nevedela poradiť. Ja som bola naštvaná, lebo sme chodili k tej Jutkovej aj na operáciu nás poslala aj sme boli, ale bolo to v tom coronovom období, kedy sa operácie iba presúvali a keď sme konečne boli a prišli k nej po úplnom zahojení tak nám povie, že ona končí a náhradu nemá. Som myslela, že ma šľak trafí.
@lucka_ke no začína od 2000,ale syn má väčšie problémy čo je na dlhšie a zložitejšie tak kto vie kde by sa cena vyšplhala. Ako termín som si tam nechala, že ak nikde nezoženiem pôjdem aspoň na konzultáciu a uvidíme ako cenu nám vyráta. Musím to riešiť synovi začal rast očný zub a teraz sa pozastavil, lebo nemá miesto.
Bacikova uloca akademia kosixe
Ďakujem všetkým za kontakty podarilo sa nájsť. Majte pekný deň
tak v Demi Dente ma odmietli, že neberú nových pacientov a k Hutňanovi sa neviem dovolať...
nakoniec nás zoberú u Ivančovej v DDD Dental, ale až v januári, katastrofa s ýmito čeľustnými v Košiciach
Baby,DDent dr.ivancova,má zmluvy s poisťovňami?
@terezka1947 má, ale strojčeky vraj nepreplácajú
@terezka1947 má chodíme k nej už.

@mimcak ahoj. Ja som akurat vcera bola s dcerou u nas na poliklinike Vychod. Neviem ako sa vola lekar,lebo predtym tam robila mudr.nedbalekova a stale ma aj to meno napisane na dverach. Vyskusaj tam