Cena prvotrimestrálneho screeningu v Košice - Šaca
Ahojte chcem sa opýtať koľko ste platili v Košice - Šaca za tento screeneing s výmenným lístkom? Poprípade skúsenosti či sa oplatí alebo ísť radšej do Sonoclinic? Ďakujem
Tiež som bola koncom marca na prvý screening u Dr. Janosovej v Krompachoch ktorá robí piatky v Sonoclinic , platila som 25€. Milá lekárka, všetko vysvetlila, len sestrička troška poplašena ale v pohode pri návšteve.
Aj na druhý idem k nej za 50€.
@monsterablue nad tým som ešte nerozmýšľala
@monsterablue a prečo myslíš? Nie je to jedno s ultrazvukom?
@monsterablue neviem vôbec mala som v pláne rodiť v Šaci ale zase svokra robí v novej nemocnici tak neviem ešte 🙂. Nato ešte bude čas zatiaľ ešte nevie ani, že som tehotná 😁 chceme počkať aspoň do toho screeningu.
@susannnsusan123 ja som ho aj pred 10 rokmi zažila milého a zhovorčivého ale tiež je to len človek tak to berte 🙂
@domi122 ano, nie je to jedno. Avsak myslim si, ak by niektory zaujal takyto postoj, tak sa vies opytat sama a bombardujes ho otazkami. 🙂 tak uvidis, ako sa rozhodnes a ci budu naplnene tvoje ocakavania. 🙂 drzim palce 🙂
@domi122 ja som bola u Juhása v Myslave aj napriek negatívnym recenziam na nete. A bola som veľmi spokojná, nemám čo vytknúť.
So Sonoclinic mám skúsenosti z roku 2022 a 2023. Vždy bolo všetko v poriadku - lekári všetko ukázali, vysvetlili. Na Myslavu som v tom čase čítala strašné recenzie. Možno sa odvtedy zlepšili, ale nešla by som tam.
@lalala94 ja som bola pred nedávnom, veľká spokojnosť za mňa s Myslavou, dr.Juhás je skvelý a celý personál veľmi milý. Do úplného podrobna pozrel drobca + fotky máš k tomu koľko chceš a grátis. Chcela som 7 vytlačil sedem, chcela som 5 vytlačil 5. Určite odporúčam.
@lalala94 ja som bola pred nedávnom, veľká spokojnosť za mňa s Myslavou, dr.Juhás je skvelý a celý personál veľmi milý. Do úplného podrobna pozrel drobca + fotky máš k tomu koľko chceš a grátis. Chcela som 7 vytlačil sedem, chcela som 5 vytlačil 5. Určite odporúčam.
@karolinahricova ahoj, prosím, aká bola cena za vyšetrenie? Dnes mi dal dr. letáčik práve na Myslavu, no na nete som sa nedopátrala k cenníku. 🥲 a prosím, ako veľmi vopred sa treba objednať? 😊
@karolinahricova ahoj, prosím, aká bola cena za vyšetrenie? Dnes mi dal dr. letáčik práve na Myslavu, no na nete som sa nedopátrala k cenníku. 🥲 a prosím, ako veľmi vopred sa treba objednať? 😊
@juli19 https://usg.sk/cennik/, ak ale svoje vyšetrenie nenájdeš tak sa spýtaj cez recepciu určite ti poradia. Držím prsty.
V Košiciach v Myslave sú cenovo najdostupnejší a za 3dčko som ani neplatila a ani za 8 fotiek. Super profi vyšetrenie, do detailov sa nám venoval pán doktor 20 minút. Krásny zážitok a aj nabudúce dr.Juhas určite.

@susannnsusan123 nemyslím, že to je jedno podľa mňa je rozdiel keď ti niekto všetko vysvetlí ako má, alebo na teba ledva pozrie za celé vyšetrenie a nepovie ani slovo pomaličky, všetko zapíše do papierov a dovidenia. Ja nepotrebujem aby so mnou rozprávali ako s malým deckom😂 ale normálny slušný prístup by som privítala 🙂.