icon

Cena prvotrimestrálneho screeningu v Košice - Šaca

domi122
10. apr 2025

Ahojte chcem sa opýtať koľko ste platili v Košice - Šaca za tento screeneing s výmenným lístkom? Poprípade skúsenosti či sa oplatí alebo ísť radšej do Sonoclinic? Ďakujem

Strana
z2
taktotedanie
10. apr 2025

@domi122 najnovsie recenzie na sonoclinic nic moc, do sace by som nesla ani za svet, bola som u juhasa a skvele
Zadarmo s vymennym listkom to robia napr v starej lubovni ak si chces urobit vylet

domi122
autor
10. apr 2025

@taktotedanie výlet asi nie skôr som chcela vedieť cenový rozdiel a skúsenosti. Lepšie recenzie sú na sonoclinic 🤷‍♀️.

vkatush
10. apr 2025

Ja som bola u Juhasa aj s prvorodeným a aj teraz asi 2-3 týždne dozadu s druhým, čo čakáme. Vždy spokojná.

domi122
autor
10. apr 2025

@vkatush a ten Juhas je kde prosim?

ziarifka
10. apr 2025

V Šaci som pred 5 rokmi platila 80€. Otrasný prístup - mladý lekár na mňa ani nepozrel, rehotali sa so sestričkou na tom, čo sa komu snívalo a koľko kto fajčí cigariet. Na mňa za celý čas neprehovoril.

domi122
autor
10. apr 2025

@ziarifka ja som dostala výmenný lístok do Šace ale myslíte, že tam musím ísť alebo môžem ísť kde chcem ako samoplatiteľ?

vkatush
10. apr 2025

@domi122 Juhas je Juhamed v Myslave.
A môžeš ísť podľa mňa hocikde. Mňa sa gynekologička pýtala, kam chcem ísť a dala mi kontakt do Myslavy aj do Šace (a že ak chcem ísť inde, tak len nech sa tam objednám tak, aby som stihla mať screening do ďalšej kontroly).

domi122
autor
10. apr 2025

@vkatush a stým výmenným lístkom nebudem mat nižšiu cenu však? Lebo vlastne neviem načo ho mám. Pardon ak je to blbá otázka, ale mám v tom už chaos.

vkatush
10. apr 2025

@domi122 v pohode 😂 nie, tie veľké screeningy pokiaľ viem sa všade platia, ceny okolo 60-90 eur. Neprepláca ich poisťovňa. Tá ti platí len klasické ultrazvuky u tvojej gyne (aj keď teraz mi jedna kamoška vravela, že ona si aj za tie musí platiť, lebo jej gyne je súkromná a nemá zmluvy či čo).

Ja som na prvý v 13tt bola u mojej gyne, lebo ten robí aj ona a na druhý v 20tt (a aj v 30tt pri prvom) som bola v Myslave. Tie robia tuším len na nejakých 3-4 miestach v KE. V Šaci, Sonoclinic na Roosveltke (kamošky, čo tam boli, nemali dobré skúsenosti) a potom v Myslave Juhas. Neviem, či ešte niekde sa robí.

domi122
autor
10. apr 2025

@vkatush Dobre ďakujem ti aj mi odľahlo 😂 už si len vybrať kde ísť 🤦‍♀️ zatiaľ som asi priklonená najviac k sonoclinic ale ešte si cez voľno pohľadám o každom.

vkatush
10. apr 2025

@domi122 ja úprimne recenzie nečítam 😂 lebo staré sa dlho nesú a komentujú. Nové sú vo väčšine len negatívne, lebo pozitívne málo kto napíše, ale stačí, že sa jedna vec nepáči a už chcú zniesť zo sveta (či lekári, reštiky, nejaké produkty,...). Riadim sa zväčša intuíciou alebo z prvej ruky recenzie.

Držím palce, nech si spokojná a je všetko v poriadku 😊

domi122
autor
10. apr 2025

@vkatush ved to, že každému vyhovuje niečo iné 🤷‍♀️. Uvidíme ale aj tak ti ďakujem určite pomohlo 🙂. A so Šacou nemáš žiadne skúsenosti?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
petra555666
10. apr 2025

Ja som bola v sonoclinic a som bola spokojná. Do Myslavy mi gynekologička neodporúčala chodiť, vraj pán doktor zbytočne stresuje pacientky.

domi122
autor
10. apr 2025

@petra555666 a môžem vedieť koľko si platila za screening?

susannnsusan123
10. apr 2025

@domi122 ahoj. Ja som
bola u MUDr. Janosovej, tato doktorka robi aj v sonoclinic, ale ma svoju vlastnu ambulanciu v Krompachoch. Za prvy trimestralny usg som platila
30e, koncom aprila idem
opat i nej, a vyjde ma to
50e. 🙂 tak ak rada cestujes autom, je to
cca 55min z KE. 🙂 Staci sa objednat telefonicky, a mne ju odporucil sam gynekolog, a som
spokojna 🙂

taktotedanie
11. apr 2025

@monsterablue od pristupu az k personalu otras

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
petra555666
11. apr 2025

85€

domi122
autor
11. apr 2025

@susannnsusan123 Ďakujem 🙂 uvidím robím si zatiaľ taky prieskum 😂 ale zatiaľ ma najviac ťahá do toho sonoclinic, na Šacu som čítala aj dobré aj zlé skúsenosti kvôli doktorovi Dosedlovi tak neviem 🤷‍♀️

domi122
autor
11. apr 2025

@petra555666 Ďakujem pekne 🙂 a nevieš koľko dopredu sa treba objednať?

misickabr
11. apr 2025

@domi122 v Šaci som v novembri platila 65 eur, neviem či išla cena od nového roka hore, max o 5 eur. Prístup úplne v pohode. čo sa týka prednostu- je hlavne odborník v tom čo robí.

petra555666
11. apr 2025

@domi122 noo neviem ja som teraz v 24tt a chcem ísť ešte na skríning v 30tt a sestrička mi kazala písať smsku po veľkej noci 😁 vždy radšej skôr ako neskôr majú tam toho dosť

14petulka88
11. apr 2025

Ja som bola v sonoclinic pred 3 rokmi na oboch a teraz opat. Skvely boli, nemozem jedno krive slovo povedat. Platila som za prvy 85€ a za druhy 100€.
V saci neviem povedat ale rodila som tam 3x a v pohode boli vsetci. K Juhasovi poznam 2 zname co boli pred 3r. Jedna ma zdraveho chlapca, jedine co jej vadilo ze dlho cakala aj ked bola objednana na cas a druha mala vsetky vysledky ok a maly ma downov syndrom. Ale ja osobne nemam skusennost.

susannnsusan123
11. apr 2025

@domi122 chapem, u Dosedlu bola nedavno svagrina, a hovorila, ze sa dost zmenil
podla nej, ze bol strasne mily a zhovorcivy k veci (pred rokmi ho zazila hrozneho negativneho),Avsak 100 ludi, 100 chuti. 🙂

lalala94
11. apr 2025

So Sonoclinic mám skúsenosti z roku 2022 a 2023. Vždy bolo všetko v poriadku - lekári všetko ukázali, vysvetlili. Na Myslavu som v tom čase čítala strašné recenzie. Možno sa odvtedy zlepšili, ale nešla by som tam.

susannnsusan123
11. apr 2025

@susannnsusan123 este mi napadlo, u Juhasa som bola v prvom tehu pred 5 rokmi a bolo ok. Ale vyslovene mi bolo odporucene ist aj s manzelom, lebo ked je zena sama, tak pristup je vraj kadejaky. Inak bol v pohode, ale u neho som bola len druhy a treti usg, nakolko moja doktorka mi nepovedala, co treba kde treba podstupit a vela toho zanedbala. 🙂

domi122
autor
11. apr 2025

@susannnsusan123 Ved preto neviem či chcem ísť ku niekomu a modliť sa aby mal dobrú náladu 🤷‍♀️ a ešte zato aj zaplatiť.

jvasenka
11. apr 2025

@domi122 výmenný lístok ako samoplatiteľ nepotrebuješ (tam je to asi na krv kt by ti ale mal vziať tvoj obvodný gynekológ…) a tento rok sonoclinic 70-80€ a ešte nové usb ak chceš foto a video… ja som sla do LM tam som platila 60€ (aj morfologicky) v cene máš 3 fotky a z obrazovky si urobíš video. a prístup sa nedá porovnať (v sono som bola pred 5r a teda za tie prachy prístup o ničom a to nepíšem že čakáš viac ako pol hodinu aj keď si obj na čas)

susannnsusan123
11. apr 2025

@domi122 no neviem, podla mna kazdy si svoju robotu urobi, a to ci bude prehnanie mily alebo drzy ako svab, je v podatate jedno. Myslim si, ze casto rozhoduje aj to, aky dojem ty sama zanechas v prvom momente, ked k nemu vojdes. Ja mam skusenost, ak vojdem s usmevom (hoci som v takom strese a krci, ze sa idem “pototo”), tak aj spatna odozva je potom taka ak nie hned, tak po par minutach. 🙂 ale je to individualne, tak ako kazda osobnost samozrejme 🙂 hlavne sa rozhodni, a nemaj ocakavania, potom nebudes sklamana.

Strana
z2