Cena prvotrimestrálneho screeningu v Košice - Šaca
Ahojte chcem sa opýtať koľko ste platili v Košice - Šaca za tento screeneing s výmenným lístkom? Poprípade skúsenosti či sa oplatí alebo ísť radšej do Sonoclinic? Ďakujem
@taktotedanie výlet asi nie skôr som chcela vedieť cenový rozdiel a skúsenosti. Lepšie recenzie sú na sonoclinic 🤷♀️.
Ja som bola u Juhasa aj s prvorodeným a aj teraz asi 2-3 týždne dozadu s druhým, čo čakáme. Vždy spokojná.
V Šaci som pred 5 rokmi platila 80€. Otrasný prístup - mladý lekár na mňa ani nepozrel, rehotali sa so sestričkou na tom, čo sa komu snívalo a koľko kto fajčí cigariet. Na mňa za celý čas neprehovoril.
@domi122 v pohode 😂 nie, tie veľké screeningy pokiaľ viem sa všade platia, ceny okolo 60-90 eur. Neprepláca ich poisťovňa. Tá ti platí len klasické ultrazvuky u tvojej gyne (aj keď teraz mi jedna kamoška vravela, že ona si aj za tie musí platiť, lebo jej gyne je súkromná a nemá zmluvy či čo).
Ja som na prvý v 13tt bola u mojej gyne, lebo ten robí aj ona a na druhý v 20tt (a aj v 30tt pri prvom) som bola v Myslave. Tie robia tuším len na nejakých 3-4 miestach v KE. V Šaci, Sonoclinic na Roosveltke (kamošky, čo tam boli, nemali dobré skúsenosti) a potom v Myslave Juhas. Neviem, či ešte niekde sa robí.
@domi122 ja úprimne recenzie nečítam 😂 lebo staré sa dlho nesú a komentujú. Nové sú vo väčšine len negatívne, lebo pozitívne málo kto napíše, ale stačí, že sa jedna vec nepáči a už chcú zniesť zo sveta (či lekári, reštiky, nejaké produkty,...). Riadim sa zväčša intuíciou alebo z prvej ruky recenzie.
Držím palce, nech si spokojná a je všetko v poriadku 😊
Ja som bola v sonoclinic a som bola spokojná. Do Myslavy mi gynekologička neodporúčala chodiť, vraj pán doktor zbytočne stresuje pacientky.
@petra555666 a môžem vedieť koľko si platila za screening?
@domi122 ahoj. Ja som
bola u MUDr. Janosovej, tato doktorka robi aj v sonoclinic, ale ma svoju vlastnu ambulanciu v Krompachoch. Za prvy trimestralny usg som platila
30e, koncom aprila idem
opat i nej, a vyjde ma to
50e. 🙂 tak ak rada cestujes autom, je to
cca 55min z KE. 🙂 Staci sa objednat telefonicky, a mne ju odporucil sam gynekolog, a som
spokojna 🙂
@monsterablue od pristupu az k personalu otras
85€
@susannnsusan123 Ďakujem 🙂 uvidím robím si zatiaľ taky prieskum 😂 ale zatiaľ ma najviac ťahá do toho sonoclinic, na Šacu som čítala aj dobré aj zlé skúsenosti kvôli doktorovi Dosedlovi tak neviem 🤷♀️
@petra555666 Ďakujem pekne 🙂 a nevieš koľko dopredu sa treba objednať?
@domi122 noo neviem ja som teraz v 24tt a chcem ísť ešte na skríning v 30tt a sestrička mi kazala písať smsku po veľkej noci 😁 vždy radšej skôr ako neskôr majú tam toho dosť
Ja som bola v sonoclinic pred 3 rokmi na oboch a teraz opat. Skvely boli, nemozem jedno krive slovo povedat. Platila som za prvy 85€ a za druhy 100€.
V saci neviem povedat ale rodila som tam 3x a v pohode boli vsetci. K Juhasovi poznam 2 zname co boli pred 3r. Jedna ma zdraveho chlapca, jedine co jej vadilo ze dlho cakala aj ked bola objednana na cas a druha mala vsetky vysledky ok a maly ma downov syndrom. Ale ja osobne nemam skusennost.
@domi122 chapem, u Dosedlu bola nedavno svagrina, a hovorila, ze sa dost zmenil
podla nej, ze bol strasne mily a zhovorcivy k veci (pred rokmi ho zazila hrozneho negativneho),Avsak 100 ludi, 100 chuti. 🙂
So Sonoclinic mám skúsenosti z roku 2022 a 2023. Vždy bolo všetko v poriadku - lekári všetko ukázali, vysvetlili. Na Myslavu som v tom čase čítala strašné recenzie. Možno sa odvtedy zlepšili, ale nešla by som tam.
@susannnsusan123 este mi napadlo, u Juhasa som bola v prvom tehu pred 5 rokmi a bolo ok. Ale vyslovene mi bolo odporucene ist aj s manzelom, lebo ked je zena sama, tak pristup je vraj kadejaky. Inak bol v pohode, ale u neho som bola len druhy a treti usg, nakolko moja doktorka mi nepovedala, co treba kde treba podstupit a vela toho zanedbala. 🙂
@susannnsusan123 Ved preto neviem či chcem ísť ku niekomu a modliť sa aby mal dobrú náladu 🤷♀️ a ešte zato aj zaplatiť.
@domi122 výmenný lístok ako samoplatiteľ nepotrebuješ (tam je to asi na krv kt by ti ale mal vziať tvoj obvodný gynekológ…) a tento rok sonoclinic 70-80€ a ešte nové usb ak chceš foto a video… ja som sla do LM tam som platila 60€ (aj morfologicky) v cene máš 3 fotky a z obrazovky si urobíš video. a prístup sa nedá porovnať (v sono som bola pred 5r a teda za tie prachy prístup o ničom a to nepíšem že čakáš viac ako pol hodinu aj keď si obj na čas)
@domi122 no neviem, podla mna kazdy si svoju robotu urobi, a to ci bude prehnanie mily alebo drzy ako svab, je v podatate jedno. Myslim si, ze casto rozhoduje aj to, aky dojem ty sama zanechas v prvom momente, ked k nemu vojdes. Ja mam skusenost, ak vojdem s usmevom (hoci som v takom strese a krci, ze sa idem “pototo”), tak aj spatna odozva je potom taka ak nie hned, tak po par minutach. 🙂 ale je to individualne, tak ako kazda osobnost samozrejme 🙂 hlavne sa rozhodni, a nemaj ocakavania, potom nebudes sklamana.

@domi122 najnovsie recenzie na sonoclinic nic moc, do sace by som nesla ani za svet, bola som u juhasa a skvele
Zadarmo s vymennym listkom to robia napr v starej lubovni ak si chces urobit vylet