icon

Cirkus Aleš v Košiciach: Čo sa tam dá kúpiť deťom?

1. máj 2026

Ahojte boli ste ? Co sa tam da kupit detom nejake hracky atd ? Viem platit aj kartou?😅vdaka za info

doriiis
1. máj 2026

Do cirkusu Aleš chodievame pravidelne. Síce nie v Košiciach, ale to je jedno, je to ten istý cirkus.
Hračky, blbosti, sladkosti kúpiš určite, kartou sa nedá platiť

anonym_64fe0f
1. máj 2026
@doriiis

Do cirkusu Aleš chodievame pravidelne. Síce nie v Košiciach, ale to je jedno, je to ten istý cirkus.
Hračky, blbosti, sladkosti kúpiš určite, kartou sa nedá platiť

@doriiis od dnes je už povinnosť prijímať bezhotovostné platby, ak nechcú dostať pokutu od finančnej správy mali by sa prispôsobiť slovenským zákonom

autor
1. máj 2026

Viem ze je tu ten zakon ale na takych akciach sa takmer nikdy neda platir kartou len cash

autor
1. máj 2026

Dakujem tak asi vyberem preistotu a dam info pre dalsich aby vedeli

anonym_64fe0f
1. máj 2026
@anonym_autor

Dakujem tak asi vyberem preistotu a dam info pre dalsich aby vedeli

@anonym_autor skús si potom pýtať bloček z kasy, možno ti potom dajú vstupenku zadarmo 🙂

anonym_cddbf7
1. máj 2026

to vážne ešte v dnešnej dobe niekto ide do cirkusu, kde týrajú zvieratá?

anonym_5e3e85
1. máj 2026
@anonym_64fe0f

@doriiis od dnes je už povinnosť prijímať bezhotovostné platby, ak nechcú dostať pokutu od finančnej správy mali by sa prispôsobiť slovenským zákonom

@anonym_64fe0f to uz plati? Tato vlada dodrbe vsetko. Budu sa čudovať,že všetci živnostníci odtiaľto poutekajú.

anonym_64fe0f
1. máj 2026
@anonym_5e3e85

@anonym_64fe0f to uz plati? Tato vlada dodrbe vsetko. Budu sa čudovať,že všetci živnostníci odtiaľto poutekajú.

@anonym_cddbf7 aké zvieratá týrajú?

@anonym_5e3e85 Na Slovensku dnes štartuje veľká zmena v platení
https://zive.aktuality.sk/clanok/eKTIysd/na-slo...

taktotedanie
1. máj 2026
@anonym_5e3e85

@anonym_5e3e85 chvalabohu, ze to plati
Ja takmer cash pri sebe nenosim a teda ked som ziadala platbu kartou niekde na mna pozerali ako keby som z marsu prisla

anonym_5e3e85
1. máj 2026
@taktotedanie

@anonym_5e3e85 chvalabohu, ze to plati
Ja takmer cash pri sebe nenosim a teda ked som ziadala platbu kartou niekde na mna pozerali ako keby som z marsu prisla

@taktotedanie zle to urcite nie je. Ale kazdy by mal mat moznost vyberu. Zvlast ked tato vlada vyrubi vymyslene poplatky a dane aj zo vzduchu.

taktotedanie
1. máj 2026
@anonym_5e3e85

@taktotedanie zle to urcite nie je. Ale kazdy by mal mat moznost vyberu. Zvlast ked tato vlada vyrubi vymyslene poplatky a dane aj zo vzduchu.

@anonym_5e3e85 mas moznost qr kodu

autor
Včera o 05:38

Iba hotovost😭
Zvierata ziadne netyrali boli tam len v mini zoo papagaje ponik pštros a 2 tavy a psi.