Dermatológ Košice na liečbu akné
Viete mi prisím poradiť ktorá dermatologička-dermatológ v KE je najlepší na liečbu AKNÉ??
neporadim ti, poznam iba tretieho najlepsieho
@martinmmartin Ok "Martin" krásavec, tak porad tretieho keď tu ideš robiť múdreho a chytať sa za slovíčka.
@martinmmartin Ok "Martin" krásavec, tak porad tretieho keď tu ideš robiť múdreho a chytať sa za slovíčka.
@anonym_c98d61 neviem ci dnes to nekleslo na stvrteho.....pockaj pozriem
@anonym_c98d61 neviem ci dnes to nekleslo na stvrteho.....pockaj pozriem
@martinmmartin Kľudne daj top 10, 100, 1000, akékoľvek číslo si práve vymyslíš. Lebo vyzera, ze máš čo povedať k téme. A ešte zazdielaj zdroj, z ktorého čerpas.
@martinmmartin Kľudne daj top 10, 100, 1000, akékoľvek číslo si práve vymyslíš. Lebo vyzera, ze máš čo povedať k téme. A ešte zazdielaj zdroj, z ktorého čerpas.
@anonym_c98d61 bingo - vyzera to tak ze hitparada kosickych dermatologov neexistuje , tak ani nebude existovat aj ten najlepsi.... aka otazka taka odpoved
@anonym_c98d61 bingo - vyzera to tak ze hitparada kosickych dermatologov neexistuje , tak ani nebude existovat aj ten najlepsi.... aka otazka taka odpoved
@martinmmartin Takže teraz ma pani zakladať novú otázku, kde poopravi znenie a bude sa pýtať na "najlepšieho dermatologa z vašich skusenosti", aby sa vyhla takýmto reakciám? Alebo sa ma pýtať len všeobecne na dermatologa, kde jej ľudia poradia aj takých, s ktorými neboli spokojní?
Co tak povzniesť sa nám tým byt za každú cenu ustipacny a reálne poradiť ked vsetci vieme ako to pani myslela?
@anonym_c98d61 s kazdym bude kopa ludi spokojnych a kopa nespokojnych . Aj lekar co zabije kazdeho tretieho bude mat dvoch fanusikov
Pani nech si otvori telefonny zoznam ( google) a nech ide k takemu co berie novych pacientov
@anonym_c98d61 s kazdym bude kopa ludi spokojnych a kopa nespokojnych . Aj lekar co zabije kazdeho tretieho bude mat dvoch fanusikov
Pani nech si otvori telefonny zoznam ( google) a nech ide k takemu co berie novych pacientov
@martinmmartin ďakujeme za rady! Toto zas raz pomohlo...
@martinmmartin ďakujeme za rady! Toto zas raz pomohlo...
@anonym_c98d61 cakas pomoc tam kde neexistuje , este raz , to ze niekto mal dobru skusenost s konkretnym doktorom je vyvazene inym kto ma skusenost zlu s tym istym doktorom a pre teba je to uplne irelevantne . Hladas pomoc tam kde neexistuje a hnevas sa na fakt ze neexistuje a miesto podakovania tomu kto ti to vysvetli sa budes hnevat este aj na neho ..... pribeh dnesnej doby
Rajczyova, hudakova, čerkalova

neporadim ti, poznam iba tretieho najlepsieho