Dobrý chirurg na hemoroidy Košice
Dobrý deň, potrebovala by som súrne poradiť výborneho chirurga v KE čo sa venuje hemoroidom, pretože chcela som ísť na koloproktologické vyšetrenie do šace ale po telefóne mi povedala aby som sa objednala na chirurgiu. Raz som bola u chirurga, ktorý sa špecializuje na hemoroidy na Poliklinike východ ale nepamätám si ako sa volal. Máte nejakú skúsenosť s nejakým? A čo odporúčate, ktoré odstránenie hemoroidov je také vydržateľné. Ďakujem 🙏
@heleyovapatricia dr. Múdry, Koloproktologia, Šaca. +4210557234333. Objednajte sa a budete spokojná. Robil mi 2 operacie. Krasne to postupne naplanoval, vysvetlil. Doktor ma ľudsky prístup. Aj po operácie, prevaz, keď je to bolestivé, dáva na to pozor, chape že to je delikátne miesto. Z inými chirurgami počas prevazu mam velmi zlu skušenost.
@heleyovapatricia choďte na chirurgiu najprv. Tam vám dajú výmenný lístok na kolonoskopiju. Potom z výsledkom objednajte sa na koloproktologiju.
@heleyovapatricia poriešila ste tie hemeroidy?
@nells111 nie pretože, aj tak sa urobia znovu, nemalo by to význam vravel lekár, čo známa tiež chcela si dať odstrániť ale ona mala len prvé štádium, že to je zbytočné. Tak zatiaľ fungujem na krémikoch a dávať pozor na stravu.

@janinah dobrý večer.Kde sa nachádza pracovisko v PO?
@lubka1709 procare na sidl.sekčov