Doc. MUDr. Mária Hulíková, PhD. v Košiciach
Ahojte, ako to prosim vás funguje u doc.Hulikovej? Bola som tam po 2 MA, odobrali mi krv a výsledky poslali cca o mesiac... S doktorkou som sa ani nestretla a teraz som znovu tehotná a neviem sa tam dovolať...bojím sa, či mi nasadia liečbu, pretože v správe mám napísané, že mi musia urobiť ďalšie odbery a potom sa uvidí, no mám 2 heterozygotov a 1 homozygota...
@mony12345 ved to ze co som čítala tak niektoré spôsobujú a ja mám aj trombofiliu vraj a ta hustejsia krv ucpe k dietatku krv a preto dojde k potratom...:/ Preto tiež nech cim skor urobia testy a dajú mi na to niečo. Ešte Sestricka sama povedala že to mení situáciu ked som povedala ze som v 5tt
@mony12345 držím palce nech je všetko v poriadku a nech je celé tehotenstvo v poriadku. ☺
@ericka_123 ďakujem krásne už nech sa to konečne podarí ♥️
Dievčatá 21.6. som bola po výsledky z hematológie u docentky Hulíkovej... Z vašej diskusie som sa dozvedela, že je na pnke. Myslíte si, že by som mohla prestúpiť k tej mlafšej Hulíkovej? Dá sa to?
@andrejocka36 ona za ňu zastupuje, sestrička vás ku nej preobjedna
@mony12345 email, odpisu
@sasanka605 načo email?
@mony12345 ked sa nevedela dovolat tak aby napisala email. Odpisuju pomerne rychlo
@mony12345 dnes som bola pre vysledky, tak dokonca ich mam lepsie ako pred otehu ked mi prvy krat brali a ked vtedy mi bol len odporucany brat anopyrin teraz ani ten nemusim povedala. Ze zbytocne mi nieco davat pichat ked mam dobre vysledky, kontrola v auguste, budu mat inak od 19.7. dovolenku
@sasanka605 aky ma mail?

@milka1988 no môžete to asi tiež čakať, keďže má teraz veľa pacientiek, asi to chce takto rýchlejšie vybaviť 😃 ale ja som aj sestričke povedala, že sa veľmi bojím a že či mi uz teraz nemôžu niečo predpísať, hocičo, preventívne, ale vravela, že to až po výsledkoch...no asi to tá sestricka povedala doktorke a tá sa zlutovala 🙂