Doc. MUDr. Mária Hulíková, PhD. v Košiciach
Ahojte, ako to prosim vás funguje u doc.Hulikovej? Bola som tam po 2 MA, odobrali mi krv a výsledky poslali cca o mesiac... S doktorkou som sa ani nestretla a teraz som znovu tehotná a neviem sa tam dovolať...bojím sa, či mi nasadia liečbu, pretože v správe mám napísané, že mi musia urobiť ďalšie odbery a potom sa uvidí, no mám 2 heterozygotov a 1 homozygota...
@sasanka605 ďakujem už som ju našla aj som pisala email lebo som sa zabudla opýtať kedze mi nenasadila ziadnu liecbu a mam 2 mutacie ci to je v poriadku
Dobrý deň prajem, ja sa chcem opýtať či k MUDr.Hulikovej môžem ísť aj po 1 potrate, aby mi urobila všetky vyšetrenia :( ďakujem
@majuska1996 áno, ja som mala ísť najprv po prvom, ale dlho sa čakalo a zrušili mi termín (bolo to ešte v začiatkoch korony), ale teraz s tým už nie je problém, len sa dlhšie čaká, no odporúčam, odoberú veľa krvi a vyšetria všetko možné 🙂
@majuska1996 jasne ak mate vymenny listok nie je s tym problem aj ba som bola po prvom. Drzim palce 👋
@mony12345
@ericka_123 ďakujem Vám a vyšetria tam aj manžela ?
@majuska1996 to neviem, je nejaky dovod na vysetrenie manzela? Skor asi geneticke vysetrenie by som riesila pre vas oboch a pytajte sa este aj na endokrinologiu.
@majuska1996 mne nevysetrovali, neviem či to robia ..
@ericka_123 tak ja mám PCOS a manžel má spomalené spermie ale to sme už riešili u androloga a bral aj antibiotiká a brala som ich aj ja a počas toho som otehotnela tak neviem či nebol aj toto dôvod prečo som o bábo prišla
Ahojte. Prosím Vás, má niekto aktuálny kontakt na pani doktorku doc. Hulíkovú, príp. jej dcéru Mudr. Janku Hulíkovú ?
Volala som na všetky tieto čísla: Ambulancia I. doc. MUDr. Mária Hulíková, PhD. Ambulancia: 0910 124 337
Call centrum: 0850 150 000
Aj Ambulancia 2 MUDr. Janka Hulíková: 0902 209 534 , ale všade píšu, že Unilab v KE už nie je, alebo je presťahovaný, tak ako to vlastne je. A kde ordinujú, ešte aj na VÚC je "Ukončenie činnosti k 11.03.2021." A sú ozaj také dobré odborníčky obe ? A čo sa týka platenia- všetko prepláca poisťovňa ? Lebo teraz sa často stretávam s tým, že aspoň za objednanie sa platí, prípadne preobjednanie.
Ahojte. Prosím Vás, má niekto aktuálny kontakt na pani doktorku doc. Hulíkovú, príp. jej dcéru Mudr. Janku Hulíkovú ?
Volala som na všetky tieto čísla: Ambulancia I. doc. MUDr. Mária Hulíková, PhD. Ambulancia: 0910 124 337
Aj Ambulancia 2 MUDr. Janka Hulíková: 0902 209 534 , ale všade píšu, že Unilab v KE už nie je, alebo je presťahovaný, tak ako to vlastne je. A kde ordinujú, ešte aj na VÚC je "Ukončenie činnosti k 11.03.2021." A sú ozaj také dobré odborníčky obe ? A čo sa týka platenia- všetko prepláca poisťovňa ? Lebo teraz sa často stretávam s tým, že aspoň za objednanie sa platí, prípadne preobjednanie.
@snowulienka obidve pani doktorky sú presťahované na Brigádnickej 2 v Košiciach. Posielam číslo na MUDr. Máriu Hulíkovú: 0910 124 337. Objednáva sa tuším od 11:00 do 12:00. Ak chcete napíšte sukromnú správu. Ja chodím k Márií Hulíkovej.
@snowulienka presná adresa: Poliklinika Centrum , ul. Brigádnická 2 Košice, prízemie, chodba za lekárňou

@milka1988 stranka unilabs a podla toho ku ktorej hulikovej chces