icon

Dostupné CT vyšetrenie v Košiciach

elenatomasova
14. máj 2025

Poraďte prosím kde čo najskôr na CT v Košiciach?Mesiac už čakám a v starej nemocnici sa pokazilo CT práve a to som mala ísť v pondelok... Zúfalá situácia... ďakujem

demografka
14. máj 2025

zeleznicna robi skoro, ale trva tam popis, skus tam zavolat

biba_18
14. máj 2025

ja do železničnej kebyže ...

rejka7
14. máj 2025

@elenatomasova do Novej, skús,že si už mesiac čakala v starej, či ti nedá skôr termín, číslo je na nete, veď je to tá istá nemocnica.

lydka84
14. máj 2025
@demografka

zeleznicna robi skoro, ale trva tam popis, skus tam zavolat

@demografka kamoska bola v zeleznicnej v piatok a nasledujuci utorok mala popis v rukach

demografka
14. máj 2025
@lydka84

@demografka kamoska bola v zeleznicnej v piatok a nasledujuci utorok mala popis v rukach

@lydka84 tak potom super ak sato zmenilo, tu vedia fakt rychlo objednat

elenatomasova
autor
14. máj 2025

Ďakujem dievčatá skúsim šťastie v železničnej,dnes som tam volala tak že v polke júna. Pôjdem osobne tak to vyžadujú všade.To naše zdravotníctvo je na strašnej úrovni a na zaplakanie....

katusskaa
14. máj 2025
@elenatomasova

Ďakujem dievčatá skúsim šťastie v železničnej,dnes som tam volala tak že v polke júna. Pôjdem osobne tak to vyžadujú všade.To naše zdravotníctvo je na strašnej úrovni a na zaplakanie....

@elenatomasova neskusala si vojensku? manzel bol minuly tyzden s dutinami a brali ho hned

elenatomasova
autor
15. máj 2025
@katusskaa

@elenatomasova neskusala si vojensku? manzel bol minuly tyzden s dutinami a brali ho hned

@katusskaa volala som tam a keď som povedala kto ma poslal tak že nie...

taktotedanie
15. máj 2025
@elenatomasova

@elenatomasova to nie je o urovni a o zaplakani nad tym
Vies, niesi jedina co potrebuje CT a tym padom ked sa pokazilo sa niekde sa ti ludia musia objednat tak ako ty

elenatomasova
autor
15. máj 2025
@taktotedanie

@elenatomasova to nie je o urovni a o zaplakani nad tym
Vies, niesi jedina co potrebuje CT a tym padom ked sa pokazilo sa niekde sa ti ludia musia objednat tak ako ty

@taktotedanie máš pravdu ale mesiac čakať na nejakú súčiastku?To je čo?Ja im roky posielam zdravotné odvody načas...

taktotedanie
15. máj 2025
@elenatomasova

@taktotedanie máš pravdu ale mesiac čakať na nejakú súčiastku?To je čo?Ja im roky posielam zdravotné odvody načas...

@elenatomasova to nie je ako vymenit baterku v nastennych hodinach
Suciastky niesu vyrabane pasovo, trosku ohladuplnosti a pochopenia by v tomto svete nezaskodilo
Neplet hrusky s jablkami, co maju spolocne odvody s tym, ze je to stroj vyrabany a dodavany zo zahranicia a medzitym je dalsich xy novych verzii a suciastky nemaju len tak v suflicku odlozene
Ludia uz fakt nevedia co od mudrosti len sa stazovat na blbosti

elenatomasova
autor
15. máj 2025
@taktotedanie

@elenatomasova to nie je ako vymenit baterku v nastennych hodinach
Suciastky niesu vyrabane pasovo, trosku ohladuplnosti a pochopenia by v tomto svete nezaskodilo
Neplet hrusky s jablkami, co maju spolocne odvody s tym, ze je to stroj vyrabany a dodavany zo zahranicia a medzitym je dalsich xy novych verzii a suciastky nemaju len tak v suflicku odlozene
Ludia uz fakt nevedia co od mudrosti len sa stazovat na blbosti

@taktotedanie to je blbosť?možno pracuješ v zdravotníctve keď si taká scitana,skús sa vžiť do kože toho kto to vyšetrenie potrebuje čo najskôr...

taktotedanie
15. máj 2025
@elenatomasova

@taktotedanie to je blbosť?možno pracuješ v zdravotníctve keď si taká scitana,skús sa vžiť do kože toho kto to vyšetrenie potrebuje čo najskôr...

@elenatomasova veruze pracujem preto som napisala co som napisala
A plati moj komentar vyssie