icon

Gymnázium Alejová alebo Poštová v Košiciach: Ktoré je lepšie?

teruska235
Včera o 17:53

Gymnázia v Košiciach- Alejova alebo Postova, postova ma laka lebo je na 4 mieste vramci sk, alejova ma laka najma kvoli matematickej olympiade, v ktorej aj teraz sutazim. A hlavne nie som z kosic, takze budem musiet ist na internat.
Poradte mi, pripadne dajte vase skusenosti s inymi gymnaziami. Dakujem

aurelia2000
Včera o 18:00

Galeje majú výbornú povesť aj tu na západe SR. Ich študenti vyhrávajú súťaže.

teruska235
autor
Včera o 18:08

@aurelia2000 presne kvoli tym studentom ma tam laka ist, ale podla ineko je lepsia postova

euka210
Včera o 18:17

Myslim ze ktorukolvek z tychto 2, tak su na vysokej urovni a nic nepokazis

aurelia2000
Včera o 18:48
@teruska235

@aurelia2000 presne kvoli tym studentom ma tam laka ist, ale podla ineko je lepsia postova

@teruska235 ale ineko zohľadňuje len vybrané ukazovatele. Oba tie gymple su výborné, tak kľudne môžeš ísť podľa svojho ❤️

revikat
Včera o 18:59

@teruska235 poznám viac študentov a aj učiteľov fyziky z Poštovej, všetko sú to kapacity, robia ročníkové projekty, súťaže, veľa učiva je nad rámec štátneho vzdelávacieho programu a v matematickej triede je skoro každý študent úspešný riešiteľ matematickej olympiády 😀

biba_18
Včera o 20:47

proste poštová je šprťácka škola, vždy bola…

anonym_5cefcc
Dnes o 05:37

@teruska235 Z Galeje dotyčná radšej odišla na iný gympel, lebo jej vadil (na počudovanie) spiťácky kolektív spolužiakov.

teruska235
autor
Dnes o 05:42

Este gymnazium tomasa akvinskeho, ale mam pocit ze lepsie gymnazia su aj v okoli

anonym_4d0878
Dnes o 06:31

na Poštovú len ak si samostatná a vieš sa učiť aj bez učiteľov, hlavne matiku ti odprednášajú a dovi dopo, ak nechápeš nikoho to nezaujíma