icon

Gymnázium M. R. Štefánika Košice

kacena84
8. jan 2026

Chcela by som sa spýtať na toto gymnázium. Dcéry plánujú si tam dat prihlášky na bilingválne štúdium Ruský jazyk. Viete mi niekto napísať ako to tam chodí. Vopred ďakujem

biba_18
8. jan 2026

posledné roky išli dole v hodnotení ineko 😏

anonym_7f8ad6
8. jan 2026

@kacena84 ja som odtiaľ ale z klasickej sekcie, kamosky mám z ruskej, naučili ich dobre všetko podstatné. A chodí to tam ako na klasickom bilingvále, niektoré hodný v ruštine, niektoré v slovenčine

kacena84
autor
8. jan 2026
@anonym_7f8ad6

@kacena84 ja som odtiaľ ale z klasickej sekcie, kamosky mám z ruskej, naučili ich dobre všetko podstatné. A chodí to tam ako na klasickom bilingvále, niektoré hodný v ruštine, niektoré v slovenčine

@anonym_7f8ad6 ďakujem za odpoveď. A ešte čo sa týka prípravy na VS? Co som si tak na internete našla tak, že je to dobré gymnázium. Len to bolo väčšinou staršie informácie

anonym_7f8ad6
8. jan 2026
@kacena84

@anonym_7f8ad6 ďakujem za odpoveď. A ešte čo sa týka prípravy na VS? Co som si tak na internete našla tak, že je to dobré gymnázium. Len to bolo väčšinou staršie informácie

@kacena84 neviem kde je tvoja otázka... Čo, čo sa týka prípravy na VŠ? Na žiadnej strednej škole či gymnáziu ta nebudú pripravovať na VŠ :D na to sa má žiak pripraviť sám, nie učiteľky. Polka žiakov zo SŠ ani nejdú na výšku