icon

Gynekológ v Košiciach klame o Downovom syndróme

24. apr 2025

Na kvp nemenovany dr v Kosiciach klame a desi zeny ze dieta ma downov syndrom a musia zaplatit nemale peniaze za specialne vysetrenie. Pritom vie ze dieta je uplne v poriadku aj kazdej zene sa narodilo zdrave . Asi by s tym trebalo nieco robit ☹ boli ste unhi niektora tiez ? Nebudem ho menovat no je to chore

magic08
24. apr 2025

tak meno by bolo fajn napisať, ked si kvoli tomu zalozila temu

viestta
24. apr 2025

Netreba vypisovat na Kona. Staci sa stazovat na Lekarskej komore, Slovenskej gynekologicko-porodnickej spolocnosti, na Urade na dohlad nad zdravotnou starostlivostou, na Kosickom samospravnom kraji, odbor zdravotnicstva

deti95060810
24. apr 2025

to si potom mala položiť inak otázku... napr. aké máte skúsenosti s Mudr. Kľudným z KE? je gynekolog. najlepšie ohľadom jeho špec. vyšetrení za drahé peniaze...

sara07
24. apr 2025

podnet na urad dohladu zdr, starostlivosti napísat, lebo tu na mk to nemá zmysel, to väčší efekt ked to zakričiš na námesti

sara07
24. apr 2025

a aké je to špeciálne vyšetrenie, pretože ak myslíš rozšírený trisomy test tak tie som si sama pytala pri každom dietati, dokonca pri prvom to som bola uplne prva čo som ho chcela , iný mudr aj iné mesto 😂
a to isté aj u grochala sono, rovno som si pytala pri všetkých troch .. aj zaplatila ,

januska12323
24. apr 2025

Keď chceš vedieť recenzie musíš napísať meno.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
gastanka32
24. apr 2025

Vobec by som to akoze nepisala sem. Tu s tym aj tak nic nevyriesis.

taktotedanie
25. apr 2025

Kazdej ? Prosim ta akoze trosku to prehanas a emocie si nevies kontrolovat , mas to podlozene? Mas dokazy? Mas od KAZDEJ potrebne info aby si to riesila? Ked si taka zapalena do tejto temy?
Mimochodom len ja poznam dve, u ktorych sa DS potvrdil, dokonca ultrazvuk u jednej vysiel uplne strasne sla na ultrazvuk inde ( ine pracovisko ke), isli na treti uktrazvuk ku Grochalovi do martina tam ultrazvuk to iste ako prve dva cele zle a rozsirene testy predsa vysli negativne ( dieta zdrave) a urcite je ich viac nie kazda ako tvrdis takze nesplietaj, ukludni sa, ak nemas na tie testy peniaze tak su aj ine moznosti diagnostiky za ktore neplatis

priscilla07
25. apr 2025

Testy ktoré odsudzuju nenarodené dieťa na smrť. Smutné 😥

smejkuskaa
26. apr 2025

Kvp ? ak máte na mysli konkrétne v Myslave doktor Juhas tak ja som bola s ním maximálne spokojná a potom mohol niečo”povedať” pretože keď som bola tehotná mala som už 30rokov čo už je podľa lekárov vyšší vek 🙂

monsterablue
Autor odpoveď zmazal