icon

Gynekologička MUDr. Miriam Mičková - Košice

simona2001
20. feb 2023

Ahojte,
Máte niektorá z vás skúsenosti s touto gynekologičkou v KE?

mishelin713
20. feb 2023

@simona2001 som jej pacientka niekoľko rokov, z toho 2x ako tehotná. Som spokojná, no som taky bezproblémový pacient, žiadne ťažkosti. Sestrička je veľmi milá a zhovorčivá. Doktorka toho sama od seba veľa nenahovorí, ale odpovedá na otázky ochotne. Väčšinou sa nečaká, občas mierne zdržanie. Priestory nové, pekne, čisté. Samostatná čakáreň aj toaleta, od iných ordinácii v budove a na poschodí oddelena pre sklenenými dverami.

simona_boz
20. feb 2023

@simona2001 som jej pacientka od tehotenstva. Presne ako pise mishelin. Pekna ambulancia, zlata sestricka. Pani doktorka je taka vecna ale mila. Ale zase nechodime tam na kavu aby nas ofukovala ale na vysetrenie. 😁 ja som spokojna. Objednava sa na cas takze necakam tam dlho nokdy

zfidorka
20. feb 2023

Súhlasím so skúsenosťami vyššie. Ešte doplním, že keď som mala akútny problém, tak mi vedeli dať termín aj na druhý deň. Pri objednávaní na prevenciu som mala termín o cca 2 týždne.

simona2001
autor
20. feb 2023

@mishelin713
@simona_boz
@zfidorka
Ďakujem vám veľmi pekne🙂

januska96
1. mar 2023

@simona2001 aj ja mám pozitivnu skúsenosť, akurát som tehotná a stále je ochotná, vypočuje. Tak ako písali, ide to z nej ako z chlpatej deky, ale odpovie na všetko. Sestrička je tiež super zhovorčivá a priestory sú vynovené a parkovacie miesta sú vo dvore (v doobedňajších hodinách neodporúčam, nezvykne tam byt miesto) 🙂