icon

Hľadám čeľustného ortopéda pre deti v Košiciach

vitarian
1. okt 2026

Ahojte,prosím poradťe mi v Košiciach ,čelustného ortopeda pre deti .Ďakujem

adelusha
•
1. okt 2026

@vitarian ambulancia JP Denta v ciernej vyskovej budove nedaleko Auparku

anonym_0b3c79
•
1. okt 2026

My sme boli u dr.Mandicakovej a za mna zatial super.

molkapolka
•
1. okt 2026

@vitarian dr. Banovcin alebo dr. Ivancova - Stara nemocnica.

pinkgirl
•
1. okt 2026

Mudr.Nagyová, sedí na Smetanovej, vchod F. Spokojnosť, ale máva plný stav a čaká sa kým sa jej uvoľní miesto pre nového pacienta. Treba brať do úvahy, že liečba je dlhodobá 2-3 roky, preto to čakanie.

anonym_03de5f
•
2. okt 2026

dddental.sk alebo santaapollonia.sk

anonym_54bc5c
•
2. okt 2026

Mandicakova ma skorsie terminy ale nema zmluvy s poistovnami. Tak ak si chcete uplatnit benefit cez vszp tak u nej sa neda

selenka7
•
2. okt 2026

MUDr. Surovkova 👍🏻 sama aj vyucuje studentov na lekarskej fakulte. Chodime k nej uz stvrty rok ako dost komplikovany pripad (dcera je aj po operacii), nedam na nu dopustit.

poleva
•
4. okt 2026
@anonym_54bc5c

Mandicakova ma skorsie terminy ale nema zmluvy s poistovnami. Tak ak si chcete uplatnit benefit cez vszp tak u nej sa neda

@anonym_54bc5c presne tak...lebo napisat iba A ..a nie B ..tak o com je potom prispevok? A este si aj vybera pacientov..nas ani nevzala napriklad

poleva
•
4. okt 2026
@anonym_0b3c79

My sme boli u dr.Mandicakovej a za mna zatial super.

@anonym_0b3c79 áno...ak máte par tisicok navyse tak isto super, treba napisat ze nema zmluvy s poistovnami

anonym_0b3c79
•
4. okt 2026
@poleva

@anonym_0b3c79 áno...ak máte par tisicok navyse tak isto super, treba napisat ze nema zmluvy s poistovnami

@poleva nejako extra to teda nepociťujeme z hľadiska nákladov. To, že si to neviem preplatiť v poisťovni ma nespasí.
Pýtala sa na čelustného ortopéda,pre mňa je gro moderný prístup a hlavne skoré riešenie problému. V prípade,že ide o dieťa,tak čakať rok na termín nebudem...a bohuzial je stav taky,ze sa caka fakt dlho.

poleva
•
4. okt 2026
@anonym_0b3c79

@poleva nejako extra to teda nepociťujeme z hľadiska nákladov. To, že si to neviem preplatiť v poisťovni ma nespasí.
Pýtala sa na čelustného ortopéda,pre mňa je gro moderný prístup a hlavne skoré riešenie problému. V prípade,že ide o dieťa,tak čakať rok na termín nebudem...a bohuzial je stav taky,ze sa caka fakt dlho.

@anonym_0b3c79 ale to je dolezita info,,ci ma zmluvu s poistovnou alebo nie..Ja som tam volala a cennik som dostala a teraz sme inde tak viem porovnať ako je to s cenami...Je rozdiel dať za strojček 600 eur a 1.500-2.000 eur..A este sa tam vykrucali ze ak sme sa uz pytali inde tak nas nevezmu...vsak chvalabohu nakoniec🙏