Hľadám detskú lekárku v Košiciach, ktorá nenúti do očkovania?
Zdravim.Prosim Vas neviete o nejakej detskej doktorke v Kosiciach, ktora nenuti do ockovania?Chodili sme k Mudr .Marinovej ,no uz je tam nova doktorka a mam pocit ,ze sa jej to velmi nepaci.Dakujem
@anonym_dfac0d ake?
@anonym_414374 konkretizovat nemienim. Pisem to na margo toho, ze ak sa mamicka rozhodne neockovat idu ju tu zozrat. Ale ako by sa zachovala matka keby jej dieta skoro zomrelo po ockovani?
Netreba hned sudit, treba respektovat. Ani pre tu matku nieje jednoduche sa takto rozhodnut. Tiez bojuje s tym co je pre to jej dieta najlepsie a chce len aby bolo v poriadku a zdrave.
@anonym_414374 konkretizovat nemienim. Pisem to na margo toho, ze ak sa mamicka rozhodne neockovat idu ju tu zozrat. Ale ako by sa zachovala matka keby jej dieta skoro zomrelo po ockovani?
Netreba hned sudit, treba respektovat. Ani pre tu matku nieje jednoduche sa takto rozhodnut. Tiez bojuje s tym co je pre to jej dieta najlepsie a chce len aby bolo v poriadku a zdrave.
@anonym_dfac0d Neprehanaj...
@anonym_c0ab09 ano ano pockaj casu ako hus klasu
Potom tu budes rumazgat
@anonym_414374 Hej hej, budem rumazgat akurat tak od radosti zo zdravych deti 😀
@anonym_14158c Vsak ale ona citala cosi na Internete a urcite je to praUda a ona vie viac😏🙄 ja som posledny clovek, co by obhajoval minuly rezim, ale aspon nikto nepindal a vsetci nastupili bez pindania na ockovanie.
@anonym_428853 Dakujem Vam vsetkym za nepotrebne komenty ,cest vynimke 😀Moje dieta malo uz prve ockovanie a nikdy viac.ALE vsetkym ,,mudrym ‘’ a pohorsenym mamkam nadomnou prajem aby ste si skusili aspon na par dni ake to je ked si dieta neciti polovicu tela hned po ockovani.Ale ako vravite co je toto oproti nejakym osypkam.Nevadi kazdopadne idem patrat dalej! Dakujem
Spomen si na tuto svoju stupidnu otazku ked budes so svojim nezaockovanym deckom lezat na infekcnom a zobronit nech mu pomozu.moje nervy to sa ani citat neda
@anonym_c0ab09
@anonym_93507c uz som lezala ale hned po ockovani.🥹
@nela0201 a ked tvoje dieta ochorie na chorobu, na ktoru existuje ockovanie, tak uz pojdes k hociakemu doktorovi v nemocnici ci tiez iba k tomu co je benevolentny k ockovaniu?
@anonym_6cb48f a ked ochorie po vakcine ku ktoremu by si isla ty?K tomu co ho ockoval ,bol by za to zodpovedny on ?Ci ako?
@anonym_414374 😀 Nasa skolka, ktoru sme si vybrali mimo nasej spadovej kvoli jej kvalite nemala s neocko dietatom najmensi problem 😉. Chodi tam uz treti rok a sme absolutne spokojni. A nasa pediatricka okrem toho, ze absolutne neriesi obe neocko deti, tak sme s nou spokojni aj po vsetkych ostatnych strankach. Takze ja autorku potesim,kedze sme z Ke a poslem jej na nu kontakt, ked sa ozve 😀.
@anonym_c0ab09 poprosim kontakt .Dakujem 😍
@anonym_c0ab09 poprosim kontakt .Dakujem 😍
@anonym_9891ac Prepac, ale verejne ho tu davat nebudem, dufam, ze chapes.
@anonym_9891ac Prepac, ale verejne ho tu davat nebudem, dufam, ze chapes.
@anonym_c0ab09 jasne .Ako sa to tu da sukromne poslat.Som tu nova 😃
@anonym_c0ab09 jasne .Ako sa to tu da sukromne poslat.Som tu nova 😃
@anonym_9891ac No kedze obe piseme anonymne, tak nijako 🙂. Iba keby si napisala pod svojim nickom, viem ti poslat spravu.

@anonym_59d50f no si predstav ze pred 14 rokmi som rok behala po roznych doktoroch a bala som sa o zivot svojho dietata po ockovani. A ano mam vsetky lekarske spravy odlozene, kde je napisane reakcia po vakcine.
Vraj jeden zo 60 000. Kto mi zaruci, ze po dalsich vakcinach nebude zas ten jeden zo 60 000? Nikto.
@anonym_dfac0d ake?