icon

Hľadám detskú lekárku v Košiciach, ktorá nenúti do očkovania?

nela0201
11. sep 2026

Zdravim.Prosim Vas neviete o nejakej detskej doktorke v Kosiciach, ktora nenuti do ockovania?Chodili sme k Mudr .Marinovej ,no uz je tam nova doktorka a mam pocit ,ze sa jej to velmi nepaci.Dakujem

Strana
z2
anonym_3fc50b
11. sep 2026

Môže ti byť jedno čo si myslí, nútiť ťa nemôže. Vy ste zákonní zástupcovia, je to vaše rozhodnutie. Nám dala vždy pri termíne očkovania podpísať do karty že odmietame a tým to skončilo.

anonym_9d641a
11. sep 2026

1 ťapa, 2 ťapy, ...

anonym_428853
11. sep 2026

Za toto by som davala sediet natvrdo aspon na 3 roky.

anonym_14158c
11. sep 2026

@nela0201 chudaci ti lekari a vedcovia, ktori svoje zivoty a pracu zasvatili boju proti smrtelnym chorobam a vynasli ockovacie latky, aby deti a ludia nezomierali...

anonym_428853
11. sep 2026
@anonym_14158c

@nela0201 chudaci ti lekari a vedcovia, ktori svoje zivoty a pracu zasvatili boju proti smrtelnym chorobam a vynasli ockovacie latky, aby deti a ludia nezomierali...

@anonym_14158c Vsak ale ona citala cosi na Internete a urcite je to praUda a ona vie viac😏🙄 ja som posledny clovek, co by obhajoval minuly rezim, ale aspon nikto nepindal a vsetci nastupili bez pindania na ockovanie.

anonym_3975a7
12. sep 2026
@anonym_428853

@anonym_14158c Vsak ale ona citala cosi na Internete a urcite je to praUda a ona vie viac😏🙄 ja som posledny clovek, co by obhajoval minuly rezim, ale aspon nikto nepindal a vsetci nastupili bez pindania na ockovanie.

@anonym_428853 ano to bolo asi jedine pozitivum

anonym_6cb48f
12. sep 2026

@nela0201 a ked tvoje dieta ochorie na chorobu, na ktoru existuje ockovanie, tak uz pojdes k hociakemu doktorovi v nemocnici ci tiez iba k tomu co je benevolentny k ockovaniu?

anonym_3cb237
12. sep 2026
@anonym_6cb48f

@nela0201 a ked tvoje dieta ochorie na chorobu, na ktoru existuje ockovanie, tak uz pojdes k hociakemu doktorovi v nemocnici ci tiez iba k tomu co je benevolentny k ockovaniu?

@anonym_6cb48f a ak bude mat tvoje dieta po ockovani dozivotne nasledky? To nie je vymysel, ale sa to deje.. a nie az tak ojedinele ako by sme si priali. Ockovanie ma svoj zmysel.. ale ma aj nasledky..Niektore deti by mali byt ockovane v inom rezime, bohuzial na to system nepozera a vsetky deti su ockovane celoplpsne podla ockovacieho kalendara. Okrem toho, ze som nasledky po ockovani sutovala na VS 3 roky.. tak moj syn ma sakralnu jamku, ktora je spojena s miechou. Len vdaka tomu, a neurologicke, ktora bola normalna.. sme mali individualny ockovaci plan a prve ockovanie mal az ked bol jeho CNS vyvinuty.. ale obvodacke by to bolo jeno.. ta by ockovala ako sa pise v usmerneni. Ja vnimam toto ako vacsi problem nez samotne ockovanie. Kazdy jedinec je infividualny. Videla som deti, ktore mali regres vo vyvine.. ktore mali nasledky do konca zivota.

anonym_79d8c3
12. sep 2026

@nela0201y máme napríklad zakázané očkovať kvôli iným diagnózami dieťaťa a musím všelijakých doktorov obchádzať s deckom aby mi dali potvrdenie pre detskú že môže očkovať. Lebo, vieš, že v KE sú aj osýpky,? Čierny kašeľ? Ako úplne vážne. Spolužiačka môjho dieťaťa mala čierny kašeľ. Tak si to dobre rozmysli.

anonym_b9e9e4
12. sep 2026

Hanbi sa

anonym_59d50f
12. sep 2026
@anonym_428853

Za toto by som davala sediet natvrdo aspon na 3 roky.

@anonym_428853 presne súhlasím, len chorý rodič na hlavu nedá dieťa zaočkovať a dobrovoľne ho vystaví možnému úmrtiu

anonym_93507c
12. sep 2026

Lekari posielaju aj statistiky kolko deti nieje ockovanych a prečo. Ak si myslis ze si mudrejsia ako lekar, ak si myslis ze nejakym zazrakom ochranis svoje decko pred niecim ked ho nedas ockovat tak prave naopak, daj vysetrit seba kvoli konspiraciam. Ak nieje vhodne tvoje dieta ockovat to by mal doporucit lekar a nie tvoja hlava

anonym_93507c
12. sep 2026

Spomen si na tuto svoju stupidnu otazku ked budes so svojim nezaockovanym deckom lezat na infekcnom a zobronit nech mu pomozu.moje nervy to sa ani citat neda

anonym_c0ab09
12. sep 2026

Nasa pediatricja je uplne v pohode s neockovanim, respektuje nase rozhodnutie. Mozem ti do SS poslat meno, ale aj u tej svojej jednoducho povies nie a nemas co dalej riesit.

anonym_c0ab09
12. sep 2026
@anonym_59d50f

@anonym_428853 presne súhlasím, len chorý rodič na hlavu nedá dieťa zaočkovať a dobrovoľne ho vystaví možnému úmrtiu

@anonym_59d50f Len chory rodic na hlavu da do dietata napichat toxicke latky a zabezpeci mu poskodenie zdravia a choroby vsetkeho mozneho druhu hned alebo v buducnosti 😉

anonym_59d50f
12. sep 2026
@anonym_c0ab09

@anonym_59d50f Len chory rodic na hlavu da do dietata napichat toxicke latky a zabezpeci mu poskodenie zdravia a choroby vsetkeho mozneho druhu hned alebo v buducnosti 😉

@anonym_c0ab09 teba tiež poškodili, keď ťa očkovali???.keby nebol internet ľudia by si nevymýšlali, že choroba ako cukrovka, autizmus a podobne je z očkovania čo je blud sveta, keď budeš ležať v nemocnici zo svojim umierajúcim dieťaťom vtedy ti možno dopne

anonym_428853
12. sep 2026
@anonym_59d50f

@anonym_c0ab09 teba tiež poškodili, keď ťa očkovali???.keby nebol internet ľudia by si nevymýšlali, že choroba ako cukrovka, autizmus a podobne je z očkovania čo je blud sveta, keď budeš ležať v nemocnici zo svojim umierajúcim dieťaťom vtedy ti možno dopne

@anonym_59d50f Asi tak. Aby to nebolo ako cez kovid, ked tam prisli dezole, ktori ked uz umierali pomaly a nemohli sa nadychnut, tak sa pytali, ze "no ktoru vakcinu si mam teda dat?" A lekar im vravi: "no teraz uz ziadnu"....

anonym_414374
12. sep 2026

@nela0201 nepotesim ta, zazerali na susedu asi 4 doktorky pediatricky , ktore mali , este aj nahlasena uradom bola a platila pokuty
Skusali aj na dedine ale pochodila
Nakoniec sa jej mozog rozjasnil a dala nieco povinne zaockovat ( sampzrejme mmr dala chvalabohu tiez aj ked neskor lebo skolka by dieta nevzala ) a teraz ma myslim nehaku dr na severe, s tym ze postupne dieta dava ockovat co je potrebne

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_414374

@nela0201 nepotesim ta, zazerali na susedu asi 4 doktorky pediatricky , ktore mali , este aj nahlasena uradom bola a platila pokuty
Skusali aj na dedine ale pochodila
Nakoniec sa jej mozog rozjasnil a dala nieco povinne zaockovat ( sampzrejme mmr dala chvalabohu tiez aj ked neskor lebo skolka by dieta nevzala ) a teraz ma myslim nehaku dr na severe, s tym ze postupne dieta dava ockovat co je potrebne

@anonym_414374 😀 Nasa skolka, ktoru sme si vybrali mimo nasej spadovej kvoli jej kvalite nemala s neocko dietatom najmensi problem 😉. Chodi tam uz treti rok a sme absolutne spokojni. A nasa pediatricka okrem toho, ze absolutne neriesi obe neocko deti, tak sme s nou spokojni aj po vsetkych ostatnych strankach. Takze ja autorku potesim,kedze sme z Ke a poslem jej na nu kontakt, ked sa ozve 😀.

anonym_428853
13. sep 2026
@anonym_c0ab09

@anonym_414374 😀 Nasa skolka, ktoru sme si vybrali mimo nasej spadovej kvoli jej kvalite nemala s neocko dietatom najmensi problem 😉. Chodi tam uz treti rok a sme absolutne spokojni. A nasa pediatricka okrem toho, ze absolutne neriesi obe neocko deti, tak sme s nou spokojni aj po vsetkych ostatnych strankach. Takze ja autorku potesim,kedze sme z Ke a poslem jej na nu kontakt, ked sa ozve 😀.

@anonym_c0ab09 Hahaha. Fakt vtipne...len aby ta ten smiech raz nepresiel.

anonym_414374
13. sep 2026
@anonym_c0ab09

@anonym_c0ab09 ja mam dieta v skolke, ktore dba na ockovanie, hvalabohu
Take matky by som cez vrata skolky nepustila
Sa dosmejes ty matka roka

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_414374

@anonym_414374 Nemam dovod sa dosmiat 😀

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_428853

@anonym_428853 Nema preco 😉.

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_414374

@anonym_414374 Dbat moze, ale neockovanie aj tak nemoze byt dovod na neprijatie. Akurat do skolky s takou prepnutou riadielkou by som samozrejme dieta nedala 😀

anonym_414374
13. sep 2026
@anonym_c0ab09

@anonym_428853 Nema preco 😉.

@anonym_c0ab09 ano ano pockaj casu ako hus klasu
Potom tu budes rumazgat

anonym_414374
13. sep 2026
@anonym_c0ab09

@anonym_414374 Dbat moze, ale neockovanie aj tak nemoze byt dovod na neprijatie. Akurat do skolky s takou prepnutou riadielkou by som samozrejme dieta nedala 😀

@anonym_c0ab09 nastastie sa obklopujem inteligentnymi ludmi so zdravym usudkom
Preto z tejto konverzacie odchadzam

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_428853

@anonym_428853 Mna by inak strasne zaujimalo, preco mas ty a tebe podobne pocit, ze by ma mal prejst smiech 🤔. Moje deti su uplne zdrave prave vdaka tomu, ze nie su napichane tym svinstvom. A ani do buducnosti nehrozi, ze im tie toxicke latky sposobia ochorenia, ktore samozrejme nikto s ockovanim nespaja, ale spustaju ich slebo priamo spodobuju 🤷‍♀️. A uplne najviac by ma zaujimal ten vas panicky strach z neocko zdravych deti 😅. Kedze tie vase napichane su predsa mega chranene 😅. A to ze dostavaju choroby, proti ktorym da ockuje, k tomu sa skida vyjadrovat 😀. No nic, zerte dalej tie propagantisticke s*acky 😅. My sa nestarame, co do vasich deti pichate, tak vy sa laskavo nestarajte, co my do nich nepichame. Ale kludte si teda podupte nozickami a hodte sa o zem 😅

anonym_c0ab09
13. sep 2026
@anonym_414374

@anonym_c0ab09 nastastie sa obklopujem inteligentnymi ludmi so zdravym usudkom
Preto z tejto konverzacie odchadzam

@anonym_414374 Ano, inteligentni ludia so zdravym usudkom by svoje deti neposkodzovali. Logicky 😅 Keby boli taki mudri a inteligentni..

anonym_dfac0d
13. sep 2026
@anonym_59d50f

@anonym_59d50f no si predstav ze pred 14 rokmi som rok behala po roznych doktoroch a bala som sa o zivot svojho dietata po ockovani. A ano mam vsetky lekarske spravy odlozene, kde je napisane reakcia po vakcine.
Vraj jeden zo 60 000. Kto mi zaruci, ze po dalsich vakcinach nebude zas ten jeden zo 60 000? Nikto.

anonym_316737
13. sep 2026

@nela0201 čize hladas dr, ktorej nezalezi na zdravi jej pacientov, ano?

Strana
z2