icon

Hľadám gynekológa v Košiciach: Kam ísť?

14. júl 2026

Ahojte, hladam gynekologicku ambulanciu v kosiciach, ktora berie nove pacientky 🙂 dnes som obvolala asi vsetky ambulancie na sidlisku kde byvam, ale bud neberu nove vobec, alebo mi daju termin na september. Volala som aj inde, tam zase vadilo, ze som z inej mestskej casti. Viete mi prosim poradit ambulanciu, kde beru nove pacientky a dostanem termin este teraz v juli? Potrebujem co najskor absolvovat preventivnu prehliadku.

anonym_f72c4e
14. júl 2026

Mudr. Molokac ale tvoja spadova gynekologocka by ta musi zobrat podla trvaleho bydliska aj na sidlisku kde byvas alebo od nej odchadzas?

niki35
14. júl 2026

@anonym_autor MUDr. Baranovičová pri amfiteátri. Ja som mala ešte trvalý pobyt v PO keď som k nej začala chodiť a v pohode ma zobrala. Mali by brať aj nové pacientky tak skús.

anonym_2d3a95
14. júl 2026

@anonym_autor Mudr Linkesch mal oznam, ze beru pacientky. A inak na preventivku pockas asi vsade. Ale s problemom dostanes termin skor tiez asi vsade

anonym_b25b6d
15. júl 2026
@anonym_2d3a95

@anonym_autor Mudr Linkesch mal oznam, ze beru pacientky. A inak na preventivku pockas asi vsade. Ale s problemom dostanes termin skor tiez asi vsade

@anonym_2d3a95 je leto, lekári majú dovolenky, a prevencia nie je akútna záležitosť, voľne terminy nechávajú pre tehotné pacientky a iné záležitosti, prevencie robia v priebehu celého roka, takze termín dostaneš určite u niekoho, kto nemá veľa pacientiek, čiže aj to o niečom svedčí

leidin
15. júl 2026

No tam kde ja spadam a nie som, by malo byt jedno volne miesto :D Sovová. Nepatrim na sidlisko, kde byvam, ale podla mna sa priradzuje obvod aby kazdy mal priblizne rovnaku vzdielenost asi, tak to vyzera :D tiez to najblizsie vraj nepatri ku mne

anonym_b347f5
Včera o 18:35

Pochybujem, ze v jili najdes termin na preventivku. Ja som cakala 4 mesiaca, kolegyma pri inej 5 mes. vsade sa na preventivky caka.