Hľadám kreatívnu kozmetičku a kaderníčku na svadbu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Hľadám kozmetičku a kaderníčku na svoju svadbu. Pokojne 2 v 1. Najlepšie v Košiciach, ale môže byť aj Spišská Nová Ves.
Problém mám najmä s kozmetičkou, keďže nechcem práve tradičné líčenie. U väčšiny, čo som našla na internete, som videla len klasické jemné líčenie a to nie je môj štýl. Viem, že je to klasika, ale myslím, že sú u mňa ľudia zvyknutí, že sa na udalosti rada nalíčim kreatívnejšie. Sama si ale mejkap robiť nechcem.
Prikladám nejaké fotky pre predstavu, keďže biela linka je pre mňa na svadbu must a sama viem, že sa s ňou nepracuje tak jednoducho ako s čiernou.
V prípade kaderníčky zas hľadám nejakú, ktorá nemá problém zapliesť rôzne vrkoče a vyčariť zázrak z riedkych vlasov. Vlasy mám totiž síce po pás, ale nemám ich zas toľko, aby som ich mohla mať rozpustené a zároveň časť spletenú. Aspoň ja si to teda myslím, ale videla som na internete rôzne premeny, kedy kaderníčky doslova čarovali.
V rámci toho sa chcem rovno spýtať, či niektorá z vás riešila na svadbu príčesky a keď áno, odkiaľ. Na nejaké som pozerala, ale bojím sa, že mi farebne nesadnú.
Ďakujem za všetky rady 🙂

Pozri si na insta (alebo má aj tuším normálnu stránku aj na FB) Petra Foltan.
Robí makeup (tuším má aj kurzy, teda že ich ona vedie), aj vlasy robila, neviem či ešte. Napíš jej kľudne správu s tvojou predstavou a povie ti.
(Robila nám na svadbu makeup - 3 ženy, aj známej na ich svadbu a jednej babe na koníku som tiež odporučila a pochvaľovala si).
@papaya1234 to nieje tym, ze by to vizazistky nevedeli takto nalicit , k nej prichadzaju nevesty s urcitou predstvou a drviva vacsina chce vyzerat na svadbe elegantne nie ako z cirkusu takze To nie ze oni tak licia ale tak to chcu zakaznicky tak in tam nebude kreslit motyliky cez pol tvare len preto, ze sa jej pacia motyle- to len na margo toho, ako si vsetky vizazistky hodila do jedneho vreca ako nekreativne zeny, ktore vedia namalovat len hnede tiene, ciernu linku a ruzove pery
Za mna cinna face art
@taktotedanie Nehovorím, že sú nekreatívne, hovorím, že som si ich pozerala na sociálnych sieťach a mali tam len tieto typy líčenia 🙂 Bežne sledujem vizážistky z inej časti Slovenska, ktoré pridávajú na profil aj líčenia samých seba, alebo líčenia na fotenia či festivaly, kde vidieť aj farby, kamienky a rôzne trendy. Preto ťažko posúdiť, ako líčia iný typ líčenia, ak sa tým neprezentujú.
@papaya1234 skúste Rea salon v ke ponúkajú služby ako kadernictvo tak aj kozmetiku
Alebo este odvaznejsia zienka je Wiktória Visage Líčenie a Účesy Košice - na fb ma stranku
Ma v albumoch aj crazy licenie
@taktotedanie prečo sa jej má vyhnúť?
@taktotedanie fiiiha, zaujímavé... díky ...
@taktotedanie wau! Akože nechcelo sa mi to najprv čítať, ale prinútila som sa a kokos, nasratá aj za vás !
Ja by som si svadobný make-up ani nedokázala zachrániť, keďže si viem dať maximálne špirálu, takže ak by som ako nevesta od nej odchádzala oranžová, bordel by som robila hneď.
Ale musím uznať, aspoň s photoshopom to pani vie, keď už ruky a charakter má krivé.
@vkatush staci si dat ma fb stranky ktore upozornuju na taketo podvody je tam toho kopa na tuto pani
Mna sa to netyka ja som tam nikdy nebola no bohuzial pridava stale nove a nove prispevky a stale “pracuje”
@taktotedanie ze som toto neprecitala skor, aj ja som u nej bola 😢😢🤦♀️ nastastie ma to stalo len 15eur
@taktotedanie ja nemám fb 🙄
tato kocka je ok, len neviem odkial je. livci aj bezne a seba ako ju napadne a ma za sebou aj vselihake licenia https://www.facebook.com/elendzi.janisova
@majamat myslim ze nieje ok ak zverejnuje nieco ako svoju pracu a pritom to stiahla z internetu
@biba_18 tak je to na strankach ako podvodnici, nepreberaci a pod, tam to pani zdiela pravidelne
@majamat prepac zle som ta oznacila
@taktotedanie ok,a le suhlasim. to rozhodne nie je ok.
@taktotedanie dobrý deň, dnešným dňom sa pridávame tiež na túto stranu. Bola som k nej objednaná na svadobné líčenie, našťastie svadba ešte len bude. Dnes mala moja mamka príležitosť spoznať jej prácu :( vyhodené peniaze. Zaráža ma, že nikde nevieme dohľadať jej ,,firmu, meno,,
@ohan29 ved to.. niektori podvodnici si na slovensku ziju ako krali a nikto na nich nema dosah
Riesilo sa to aj cez danovy urad aspon co pisali na strankach o podvodnikoch ale asi sa to zase zamietlo pod koberec
@taktotedanie určite u nej zrušíme termín a som zvedavá na vrátenie zálohy ...
@ohan29 tak to vela stastia
@taktotedanie vy ste nezistili jej meno a pod?
@ohan29 mna nijako neoklamala stihla som si precitat recenzie

mnohe vizazistky, MUA si presli vselicim a skusali mnohe liceni a ahoci bezne ponukaju klasicke licenia, zvladli by aj nieco taketo. netvrdim, ez vsetky ake neico skusali, ale mnohe ano.
treba sa ich popytat a zistit co dokazu.
ja nie som MUA a nieco podobne som skusala, rovnako poznam mnohe zienky, ktore licia a zacinali takymito kreativnymi liceniami na sebe.
samozrejme je to aj individualne, lebo nie kazdy ma vhodne viecka na tozne linky a pod, navyse foto na nete byvaju prefiltrovane. aj tie c si pridala su urpavene, lebokoza na foto je menej porovita a hrbolata, ako v skutocnosti je. coize nazivo to vyzera tiez dobre, ale trosicku iak. nie vzdy sa daju take pekne linie urobit aj na kozi, ktora nie je dokonale hladka. a treba ratat s tym, ez licenie je zvycajne aj dlhsie, lebo tie tenke linie sa nie vzdy dokonale podaria a treba ich urpavovat, aby vyzerali rovnako dobre.
biele licenia som moc nerobila, ale tu je neico, co som robila a mam toho vela. no uz sa tomu moc nevenujem a teda mam skusenost licit skor seba, druhy sa mi lici tazko.