icon

Hľadám skvelú reštauráciu v Košiciach - čo odporúčate?

alex_from_slovakia
Včera o 18:47

Ahojte!

Čoskoro sa chystám navštíviť Košice a keďže milujem dobré jedlo, chcel by som sa vás opýtať na vaše overené tipy.

Hľadám miesto, kde sa človek naozaj chutne naje. Nemusí to byť vyslovene luxusná reštaurácia, ide mi hlavne o kvalitu jedla, príjemnú atmosféru a dobrú obsluhu. Môže to byť tradičná slovenská kuchyňa, skvelý burger, talianska reštaurácia alebo pokojne aj niečo ázijské.

Aké sú vaše najobľúbenejšie podniky v Košiciach, kam sa vždy radi vraciate a čo by som tam mal určite ochutnať?

Vopred veľmi pekne ďakujem za všetky odporúčania!

anonym_e4864d
Včera o 18:53

v KE La Hacienda ale je to mexicka

hviezdicka002
Včera o 19:44

Mne chuti v Crown house, taktiež Taumi suši a tak, pilsner reštika. Alebo republika východu

biba_18
Včera o 21:28

plzeň v auparku. aj hneď vedľa tahiti alebo andiamo je fajn. villa regia. republika východu. little india

anonym_1223db
Včera o 22:22

Pán Ryba - kalamare, La Hacienda kuracie fajitas, panenka, Tahiti

billy_jean
Dnes o 04:44

El Nacional, La Hacienda, Ohnisko, Vila Regia, Baoš Bistro, U Kohúta, Rosto Steak House, Blue Bell, Le Colonial, Camelot

ivana11155
Dnes o 05:56

Republika vychodu

nekonecna_katastrofa
Dnes o 08:37

Le Colonial

anonym_c77b23
Dnes o 10:18

Bakos, La hacienda, ak by si sa vyskytoval/a v oblasti Jazera tak aj Splav pub. Skvelú pizzu majú v Clasa pizzeria na Letnej. 🙂

anonym_77aa52
Dnes o 16:55
@anonym_c77b23

Bakos, La hacienda, ak by si sa vyskytoval/a v oblasti Jazera tak aj Splav pub. Skvelú pizzu majú v Clasa pizzeria na Letnej. 🙂

@anonym_c77b23 mimo centra Bakos, v centre La Hacienda, pizza nam chuti vo Zvone a ak ti chuti aj dobra kava, nevynechaj Melody roastery alebo Fristik (posledne tri menovane na jednej ulici - Zvonarska)

macilaci
Dnes o 18:51

@alex_from_slovakia nám chutí Friend reštaurácia na hlavnej.