icon

Kam ísť na prvotrimestrálny skríning v Košiciach?

23. sep 2025

Kam ist na prvotrimestralny skrínik v Kosiciach? Pripadne ma nasmerovat na nedavne diskuzie na MK. Dakujem 🙂

anonym_b495af
23. sep 2025

@anonym_autor sonoclinic Rooseveltova 5

ninka99865
23. sep 2025
@anonym_b495af

@anonym_autor sonoclinic Rooseveltova 5

Tak ako radi @anonym_b495af

autor
23. sep 2025

@anonym_autor a co ma vlastne caka?vdaka😉

alyson29
23. sep 2025

Sonoclinic 🙂

anonym_b495af
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podrobný ultrazvuk, budú sa kontrolovať končatiny, orgány, tvárička atd, možno už bude vidno aj pohlavie. Potom odber krvi, cca do týždňa by mali byt výsledky. Odporúčam doniesť si nový zabalený USB kľúč a tam nahrajú fotky a videa z ultrazvuku

anonym_4aca00
23. sep 2025

Sonoclinic 👌

anonym_e67862
23. sep 2025

Sonoclinic za mňa určite

autor
23. sep 2025

@anonym_autor velmi vdaka, jednoducho som troska z toho/teho😉 vystresovana. Aj ked nemam preco.

anonym_868cf7
23. sep 2025

Jasne uzasny pristup na Roosveltovej 🙂 vsetko tam budu skumat babatku v 12-13. Tyzdni som bola nepamatam ale rozbir mozgu srdiecka tepny skumali proste vsetky organy vsetko a uz 3x povedali aj tu ze 90% chlapcek a tak bolo🫶🏻 odporucam si nechat fotky a videjka na pamiatku syncek ma 3 roky uz a neverim co vidim ked to koukame .🫶🏻🫶🏻🫶🏻

anonym_868cf7
23. sep 2025

To mas ako klasicky ultrazvuk len budes lezat cca 20 min😂 nie 3 minuty

taktotedanie
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor juhas myslava

hrvn
23. sep 2025

Ja som bola u Dr. Muranskej

diaalex
23. sep 2025

@anonym_autor Sonoclinic 🙂
1x som bola v Myslave na úplne inom vyšetrení (hraničné hodnoty z cytológie) a následne 3ja iný gynekológovia mi povedali, že v Myslave si urobili biznis, že dané vyšetrenie mi nemali ani len vykonať, lebo výsledky boli skreslené ...

autor
24. sep 2025

@anonym_autor vybrala som si SonoClinic, velmi dakujem pri rozhodovani.

janahanuskova789
6. nov 2025
@diaalex

@anonym_autor Sonoclinic 🙂
1x som bola v Myslave na úplne inom vyšetrení (hraničné hodnoty z cytológie) a následne 3ja iný gynekológovia mi povedali, že v Myslave si urobili biznis, že dané vyšetrenie mi nemali ani len vykonať, lebo výsledky boli skreslené ...

@diaalex Aký biznis? Nifty 500€ testy v sonoclinic davaju kazdej druhej lebo je vraj stara...jedine dr.Juhas v CFGD ukludnil svagrinu a aj kamosku, ze tam nie je ziadne podozrenie na Downa ako jej v Sonoclinic tvrdili.

janahanuskova789
6. nov 2025

@anonym_autor Urcite Kosice Myslava, nedá sa to porovnat s mojim prvym tehotenstvom, kde mi ani na preeklampsiu neprisli a ani razstepu chrbta sa tak podrobne nevenuju a takisto mi nekontrolovali v prvo tehotenstve citomegalovirus.

ivanaskola235
6. nov 2025

@anonym_autor Prvý trimester som podstúpila screening v Centre fetálnej a gynekologickej diagnostiky u dr. Juhása v Myslave a som rada, že ma neohlúpili komentára niektoré typu diaalex a spol.. Takýchto profilov je tu na koňovi dokopy 5 a pol a dookola kydajú na CFGD a velebia Sonoclinic, kde sa striedajú praktikanti ktorí keď niečo uvidia na sone tak volajú dr.Dankovčíka, lebo sami nevedia diagnostikovať. Presne to sa stalo mojej známej - 3x ultrazvuk v priebehu týždňa 🙈🙉

diaalex
10. nov 2025
@janahanuskova789

@diaalex Aký biznis? Nifty 500€ testy v sonoclinic davaju kazdej druhej lebo je vraj stara...jedine dr.Juhas v CFGD ukludnil svagrinu a aj kamosku, ze tam nie je ziadne podozrenie na Downa ako jej v Sonoclinic tvrdili.

@janahanuskova789 kamarátka (38r) tam bola nedávno a vôbec nikto jej takéto nenavrhol, zato v Juhamed sa to stáva často ... píšem svoju skúsenosť či sa vám to páči alebo nie

tatianatana
12. nov 2025

Ahojte. Ma niekto skúsenosť s týmto usg v Šaci? Mne odporučila ist tam ak tam chcem rodiť.
Pri prvom som bola v Myslave a ja som bola spokojná 🙂 len teraz ma zaujala aj ta Šaca. Ak bol niekto teraz niekedy viete mi dat info a aj stránku kde o tom niečo nájde? Lebo ak idem cez Google tak mi napíše ze stránka neexistuje 🙈