Kde kúpim originálnu jazvečiu masť v Košiciach?
Žienky, už neviem kde hladat ale chcela by som 100% jazveciu mast. Viete mi niekoho odporucit? Alebo kde este hladat. Na bazaroch je toho vela, ale to uz sa neda verit ci je to naozaj ta mast. Ďakujem
@lonsdaleka88 neviem ti poradit,kde kupis,ale podobne vlastnosti,ma aj vytopene brusne sadlo z diviaka.Skus pozriet na web lovuzdar.Ak, by som nahodou pocul od kolegov,ze niekto ulovil jazveca,napisem ti spravu.
@tundra ďakujem 🙏🏻
@lonsdaleka88
Mne bolo povedane vo viacerych lekarnach, ze uz nikde..aj tomu rozumiem, je neeticke zabijat jazvece, kvoli tomu, aby sa vyrobila mast. Takze som kupila bylinkovu s tymianom na priedusky vtedy.
@lonsdaleka88 ale vieš o tom ze jazvečia masť nie je z jazveca?? 🫣🙈
@anonym_a11beb asi ta prekvapim, ale je z jazveca. A vies, ze aj bravcova je z prasiatka ? 😉
@lonsdaleka88
Mne bolo povedane vo viacerych lekarnach, ze uz nikde..aj tomu rozumiem, je neeticke zabijat jazvece, kvoli tomu, aby sa vyrobila mast. Takze som kupila bylinkovu s tymianom na priedusky vtedy.
@molkapolka ano, ale polovnici maju myslim raz za rok povoleny odstrel jazveca a vtedy si vyrabaju maste.
@anonym_a11beb no skus nas poucit🤔😂
@anonym_a11beb ta z lekarne skutocne nie je z jazveca nesie len jej nazov.autorka tu na isto mysli jazveciu mast od polovnika.. treba oslovit polovnicke zdruzenie v okoli.na jazvece je povoleny odstrel a vtedy je v sezone aj predaj masti.. ale toto sa uz dlhe roky riesi jedine po znamosti.
Mám známu, ktorá predáva jazvečiu masť, jej otec je horár.
@elly23 a vedeli by ste mi sat kontakt do spravy?
@anonym_a11beb asi ta prekvapim, ale je z jazveca. A vies, ze aj bravcova je z prasiatka ? 😉
@lonsdaleka88
@tundra
@lonsdaleka88
A detský olej sa vyrába z..... Och joj 🫣
@lonsdaleka88
@tundra
@lonsdaleka88
A detský olej sa vyrába z..... Och joj 🫣
@anonym_a11beb si mudra,ako radio alebo skôr trapna...este,ze si anonym.Mam jazveciu mast v mrazaku a je z jazveca,to ze si videla v lekarni produkt "Jazvecia mast" a je z kokosoveho oleja,lebo marketing,mi je srdecne jedno...

@lonsdaleka88 neviem ti poradit,kde kupis,ale podobne vlastnosti,ma aj vytopene brusne sadlo z diviaka.Skus pozriet na web lovuzdar.Ak, by som nahodou pocul od kolegov,ze niekto ulovil jazveca,napisem ti spravu.