Kde kúpim tehotenské nohavice v čase koronavírusu?
Ahojte. Zhanam tehotenske nohavice/leginy. Poradte nejaky obchod, ktory je otvoreny aj v tomto koronackom obdobi😁
@amelia000 tak budem mat kaliobky no😹😹😹
Lidl....
@majuskabobi mám úplne nové tehu rifle čierne s visačkou, super elastické, kvalitné, veľkosť S píšu, ale sedia tak na M
@7rebeka11 dakujem, ale Mko som nedavala ani ako netehotna🙈😹
@majuskabobi ja mam sive Lko z lidlu oblecene tusim raz, ak by si chcela
@majuskabobi ak by ste mali záujem mám na predaj tehu rifle aj sukňu a bledé tenké nohavice,také elegantnejšie...všetko je myslím h&m a minimálne nosené
Baby, teraz som sa rozsirila na 44ku😂 takze velkost m/s/l nehrozi🙈😎
Ahoj,ak chces pozri môj bazár mám na predaj rifle HM Bonprix a Lindex a legíny C&A mi ešte ostali. Málo nosené
@majuskabobi skus sa popytat kamosiek, ak mas take, co boli tehotne. Ja som po druhom tehotenstve prosila kamosku, aby si tie moje vzala, co som uz nechcela tehotenske veci ani vidiet 😅 Sice som sa nevopchala do ziadnych mojich povodnych, ale to to vacsia motivacia sa dat dokopy... Inak pozri aj tu bazar, resp. bazos. Ja som tak kupila balik oblecenia vratane dvoch rifiel, jednych ciernych elegantnych nohavic, tunik, legin, teplakov a neviem coho za asi 15 eur, potom to vynosila kamoska a dala dalsej kocke. Pravdepodobne su stale v obehu a vsetci su spokojni 🙂
@majuskabobi ja som si z Lidla objednala aj rifle ale o cislo vacsie, akurat na nich cakam. Lebo Leginy som si objednala velkost ako vzdy a boli mi uzke a hrozne tlacili na bruchu, co pritom v Lidli su mi moje standardne velkosti vzdy velke, takze neviem poradit velkost. Ale z HM si vies v pohode objednat aj online a dojde rychlo a velkost mi sedela presne ako normalne nosim.
Ved HM,Reserved alebo najlepsie tu na bazari.Hocikde!
@majuskabobi mám veľkosti 42,väčšina z h&m,bohužiaľ ja sa do nich nezmestim 🤦🤦🤦,keď treba pomeriam
Bonprix ma dobre nohavice

@heln super, tak skusim kuk. Kolko Ta vyslo postovne?