icon

Kde kúpim tehotenské nohavice v čase koronavírusu?

majuskabobi
4. máj 2020

Ahojte. Zhanam tehotenske nohavice/leginy. Poradte nejaky obchod, ktory je otvoreny aj v tomto koronackom obdobi😁

Strana
z2
majuskabobi
autor
5. máj 2020

@heln super, tak skusim kuk. Kolko Ta vyslo postovne?

majuskabobi
autor
5. máj 2020

@amelia000 tak budem mat kaliobky no😹😹😹

jeliz59
5. máj 2020

Lidl....

7rebeka11
5. máj 2020

@majuskabobi mám úplne nové tehu rifle čierne s visačkou, super elastické, kvalitné, veľkosť S píšu, ale sedia tak na M

majuskabobi
autor
5. máj 2020

@7rebeka11 dakujem, ale Mko som nedavala ani ako netehotna🙈😹

zuzzzka18
5. máj 2020

@majuskabobi ja mam sive Lko z lidlu oblecene tusim raz, ak by si chcela

jahodka11611
5. máj 2020

@majuskabobi ak by ste mali záujem mám na predaj tehu rifle aj sukňu a bledé tenké nohavice,také elegantnejšie...všetko je myslím h&m a minimálne nosené

majuskabobi
autor
5. máj 2020

Baby, teraz som sa rozsirila na 44ku😂 takze velkost m/s/l nehrozi🙈😎

domciatko1989
5. máj 2020

Ahoj,ak chces pozri môj bazár mám na predaj rifle HM Bonprix a Lindex a legíny C&A mi ešte ostali. Málo nosené

nesvadbovo
5. máj 2020

@majuskabobi skus sa popytat kamosiek, ak mas take, co boli tehotne. Ja som po druhom tehotenstve prosila kamosku, aby si tie moje vzala, co som uz nechcela tehotenske veci ani vidiet 😅 Sice som sa nevopchala do ziadnych mojich povodnych, ale to to vacsia motivacia sa dat dokopy... Inak pozri aj tu bazar, resp. bazos. Ja som tak kupila balik oblecenia vratane dvoch rifiel, jednych ciernych elegantnych nohavic, tunik, legin, teplakov a neviem coho za asi 15 eur, potom to vynosila kamoska a dala dalsej kocke. Pravdepodobne su stale v obehu a vsetci su spokojni 🙂

lylyjana
5. máj 2020

@majuskabobi ja som si z Lidla objednala aj rifle ale o cislo vacsie, akurat na nich cakam. Lebo Leginy som si objednala velkost ako vzdy a boli mi uzke a hrozne tlacili na bruchu, co pritom v Lidli su mi moje standardne velkosti vzdy velke, takze neviem poradit velkost. Ale z HM si vies v pohode objednat aj online a dojde rychlo a velkost mi sedela presne ako normalne nosim.

nini1010
5. máj 2020

Ved HM,Reserved alebo najlepsie tu na bazari.Hocikde!

jahodka11611
5. máj 2020

@majuskabobi mám veľkosti 42,väčšina z h&m,bohužiaľ ja sa do nich nezmestim 🤦🤦🤦,keď treba pomeriam

ludmilka2407
17. máj 2020

Bonprix ma dobre nohavice

Strana
z2