Kde kúpiť dámske oblečenie veľkosť 46/48 v kamennej predajni?
Ahojte,
neviete mi poradiť kamenné predajne, kde sa dá normálne kúpiť dámske oblečenie vo veľkosti 46/48?
Viem zatiaľ iba o KIK, ale rada by som mala aj inú možnosť, kde si veci môžem reálne vyskúšať. Cez internet sa mi oblečenie objednáva ťažko, lebo mi často nesedí strih alebo materiál.
Kde nakupujete väčšie veľkosti vy? Myslím bežné oblečenie na každý deň, nie nič extra spoločenské.
Ďakujem za tipy.
Niekto mi spomínal, že v kik bývajú takéto veľkosti.
Takko, tesco, primark
Niekto mi spomínal, že v kik bývajú takéto veľkosti.
@anonym_16d723 Veď o kiku písala v príspevku
Reserved ma, nohavice do 46 ale najxes aj 48 a vyssie, kukni aj eshop a tricka a saty ma aj XXL
podla cisla tazko radit, nemecke velkosti su vacsie napr... tchibo mava 46tky. Maju aj bezne znacky, ale vyber je dost obmedzeny aj vo velkostiach 44, tak neviem kolko toho najdes 48. Tesco urcite napr ma vacsie velkosti.
Ale inak, nemate napr nejake moletkovske obchody v meste, lebo teda tam najskor najdes a vacsi vyber urcite.
podla cisla tazko radit, nemecke velkosti su vacsie napr... tchibo mava 46tky. Maju aj bezne znacky, ale vyber je dost obmedzeny aj vo velkostiach 44, tak neviem kolko toho najdes 48. Tesco urcite napr ma vacsie velkosti.
Ale inak, nemate napr nejake moletkovske obchody v meste, lebo teda tam najskor najdes a vacsi vyber urcite.
@simca06022011 ahoj simca popiseme si
@anonym_autor je to smutné, že take čísla nie su bežne v obchodoch ja som vysoká a veľká, ale nie tučná a nerozumiem prečo tieto čísla chýbajú.CA má väčšie veľkosti, Tesco FF, Reserved, Bonprix, Zara veľmi výnimočne aj rifle 44-46 sú oveľa menšie, košele, svetre mávajú aj xxl.
@anonym_autor @anonym_autor panenka skákavá, veď Kik je hnus, ak nemáš 60 a viac rokov 🥹 to sa nedá nosiť.
Skús Primark, Sinsay máva 2xl, C&A, Tesco a ich F&F, H&M, Lindex, Medicine aj new yorker
Nakupujem primark, sedi mi odtial L
Takko, Tchibo ,Tesco, C&A, Lindex, Zalando, Bonprix, Kik
Takko, HM, C&A, Reserved, Lindex, kik, pepco, tesco, marks and spencer a podla mna uz vsetky fast fashion co su bezne v nakupakoch maju do tej cca 48
Tesco, Takko.

Aj Tesco má tieto veľkosti.