Kde nájsť kliniku na rozbor vlasu v Košiciach?
Ahojte, prosím neviete, či existuje v Košiciach a okolí nejaká klinika, ktorá robí rozbor vlasu prípadne zoberie biopsiu pokožky a určí, kde je problém pri vypadávaní vlasov. Lebo nejaký problém je, len nevieme s lekármi kde. Bola som na troch trichologických vyšetreniach - vlasováklinika, Envy a potom moja dermatologička. Všetko v poriadku. Mám v poriadku vitamíny, minerály, štítnu žľazu. Nie som vo veku perimenopauzy ani menopauzy. Dermatologička mi spomínala nejakú lekárku v BJ, že ona zoberie vzorku a pozerá sa na ten vlas zvnútra, resp aj na pokožku. Ale do BJ nechcem chodiť, skôr hľadám niečo bližšie. Viete prosím o takejto klinike?
P.S. Mezoterapie vlasov, drakuloterapie podstúpené.
Problém trvá 3 roky a o chvíľu naozaj nebudem mať vlasy.
Alopecia vylúčená?
@anonym_616a05 áno všetko vylúčené.
@anonym_autor aj ocne?
@taktotedanie prosím nepoďme sa vypytovať. Ak vieš poraď kliniku. Nájsť na nete si ich viem aj sama. Rada by som konkrétnu referenciu od človeka, čo mu pomohli.
@taktotedanie prosím nepoďme sa vypytovať. Ak vieš poraď kliniku. Nájsť na nete si ich viem aj sama. Rada by som konkrétnu referenciu od človeka, čo mu pomohli.
@anonym_autor no sorry, toto ma byt tiez vysetrene a moze to byt pricina - nekorigovana alebo zle korigovana ocna vada!
Nabuduce aspon podakujte! Za dobre mienenu radu
A nie , viac radit nemam potrebu, evidentne viete vsetko sama
Pekny den
@anonym_autor no sorry, toto ma byt tiez vysetrene a moze to byt pricina - nekorigovana alebo zle korigovana ocna vada!
Nabuduce aspon podakujte! Za dobre mienenu radu
A nie , viac radit nemam potrebu, evidentne viete vsetko sama
Pekny den
@taktotedanie očné mám v poriadku. Za tie roky som si prešla xy vyšetreniami a naozaj nebudem odpovedať na všetky otázky. Chcem kontakt na kliniku, kde naozaj ľuďom pomohli, to je všetko.
A mozno neuroza. Na to klinika na vlasy nepomoze.
A mozno neuroza. Na to klinika na vlasy nepomoze.
@anonym_ce30ca neplytvajte energiou
Pani ma vsetko absolvovane, chce nazov kliniky silou mocou a ked neviete ani jej neodpovedajte
ale do bardejova sa jej nechce 🤷🏻♀️

Alopecia vylúčená?