icon

Kde sa dajú objednať chutné a vizuálne príťažlivé torty v Košiciach?

veronikah96
1. sep 2025

Ahojte, dcérka bude mať v októbri rok a chceli by sme jej dať urobiť tortu s motívom. Chcela by som niečo čo aj pekne vyzerá, ale aj dobre chutí, má dosť plnky a nie len samý fondán. Rada si nechám poradiť, ak máte dobrú skúsenosť, keďže baba, u ktorej som predtým objednávala momentálne nepečie 🙂 Ďakujem za každý tip 🙂

ika02
2. sep 2025

Ahoj, v Košiciach som pred 2 rokmi objednávala od pani, na ktorú už číslo nemám, ale bola aj na Facebooku. Volá sa Judita, nie je to bežné meno, skús pohľadať. Robila prekrásne torty aj dobré.

molkapolka
2. sep 2025

@veronikah96 my sme vzdy spokojni s p. Cvikovou - na FB ako cakes,cupcakes,macarons & more, potom Partyfood ma skvele torty, Torticky zo srdiecka tiez odporucam a kamosi mali teraz na svadbe 2 torty od Sladky domov a karamelova bola vynikajuca..pribinacikova bez chuti, tu neodporucam.

veronikah96
autor
2. sep 2025
@molkapolka

@veronikah96 my sme vzdy spokojni s p. Cvikovou - na FB ako cakes,cupcakes,macarons & more, potom Partyfood ma skvele torty, Torticky zo srdiecka tiez odporucam a kamosi mali teraz na svadbe 2 torty od Sladky domov a karamelova bola vynikajuca..pribinacikova bez chuti, tu neodporucam.

@molkapolka ďakujem krásne, my chceme klasiku čokoládovú s dvoma druhmi plnky, ale s motívom, takže pozerám presne kde je aj vizual pekný aj chuťovo dobrá 😊

veronikakacmar
2. sep 2025

@veronikah96 skus pozriet na fb aj ig diana's cakes

veronikah96
autor
2. sep 2025
@veronikakacmar

@veronikah96 skus pozriet na fb aj ig diana's cakes

@veronikakacmar akurát som to pozrela a ďakujem za tip, má krásne torty 😊

simona_boz
2. sep 2025

My objednavame stale od Sweet cupcakes . Toto je z. Minuleho tyzdna pre synceka. Da sa komunikovat s nimi cez FB a urobia akykolvek motiv a velmi chutne torty.

sonya1985
4. sep 2025

@veronikah96 Ahoj, na Instagrame môžeš sa ozvať @rejkulinary chutné, zdravé, aj bez glutenu, cukru, aj diabetikov aj alergikov a pre tých, čo maju intolerancie robí . Nic umelé a nie umelé farbiva. Nerobí s fondanom

katulienqa1
4. sep 2025

skuste pozriet mischy sweet bakery, najdete aj na fb

lucka77777
8. sep 2025

@veronikah96 ahoj, my uz styri roky objednavame od Dianas cake. Najdes jej stranku na fb. Robi najlepsie torty, chutovo su uzasne a vzdy je velmi ochotna poradi, a hlavne torty su krasne, vselijake rozpravkove temy ore deti modelacia postavičiek no proste nadhera chutova aj vizuálna. Urcite odporucam ;)