Kde sa dajú objednať chutné a vizuálne príťažlivé torty v Košiciach?
Ahojte, dcérka bude mať v októbri rok a chceli by sme jej dať urobiť tortu s motívom. Chcela by som niečo čo aj pekne vyzerá, ale aj dobre chutí, má dosť plnky a nie len samý fondán. Rada si nechám poradiť, ak máte dobrú skúsenosť, keďže baba, u ktorej som predtým objednávala momentálne nepečie 🙂 Ďakujem za každý tip 🙂
@veronikah96 my sme vzdy spokojni s p. Cvikovou - na FB ako cakes,cupcakes,macarons & more, potom Partyfood ma skvele torty, Torticky zo srdiecka tiez odporucam a kamosi mali teraz na svadbe 2 torty od Sladky domov a karamelova bola vynikajuca..pribinacikova bez chuti, tu neodporucam.
@veronikah96 my sme vzdy spokojni s p. Cvikovou - na FB ako cakes,cupcakes,macarons & more, potom Partyfood ma skvele torty, Torticky zo srdiecka tiez odporucam a kamosi mali teraz na svadbe 2 torty od Sladky domov a karamelova bola vynikajuca..pribinacikova bez chuti, tu neodporucam.
@molkapolka ďakujem krásne, my chceme klasiku čokoládovú s dvoma druhmi plnky, ale s motívom, takže pozerám presne kde je aj vizual pekný aj chuťovo dobrá 😊
@veronikah96 skus pozriet na fb aj ig diana's cakes
@veronikah96 skus pozriet na fb aj ig diana's cakes
@veronikakacmar akurát som to pozrela a ďakujem za tip, má krásne torty 😊
@veronikah96 Ahoj, na Instagrame môžeš sa ozvať @rejkulinary chutné, zdravé, aj bez glutenu, cukru, aj diabetikov aj alergikov a pre tých, čo maju intolerancie robí . Nic umelé a nie umelé farbiva. Nerobí s fondanom
skuste pozriet mischy sweet bakery, najdete aj na fb
@veronikah96 ahoj, my uz styri roky objednavame od Dianas cake. Najdes jej stranku na fb. Robi najlepsie torty, chutovo su uzasne a vzdy je velmi ochotna poradi, a hlavne torty su krasne, vselijake rozpravkove temy ore deti modelacia postavičiek no proste nadhera chutova aj vizuálna. Urcite odporucam ;)

Ahoj, v Košiciach som pred 2 rokmi objednávala od pani, na ktorú už číslo nemám, ale bola aj na Facebooku. Volá sa Judita, nie je to bežné meno, skús pohľadať. Robila prekrásne torty aj dobré.