icon

Kde v Košiciach kúpim Zinkosel?

17. apr 2025

Ahojte, akurát mi došlo balenie zinkoselu, ale vypisuje mi že v dr.Max ho momentálne nemajú na internete. V ktorej lekárni ste ho poslednou dobou kupovali? Objednávať kvôli 30 alebo 60 ks balenie nechcem. Kde prosím v Košiciach kúpim ešte dnes? Lebo bude všetko zatvorené nasledujúce dni ...
Prípadne ak nezoženiem, čo si kúpiť, čo mozem počas dojčenia? Potrebujem, aby tam bol zinok, selén, biotin, kyselina pantheonova, vitamín E, C....
Ešte otázočka, pomohol vám proti padaniu vlasov po pôrode spomínaný zinkosel?
Ďakujem.

taktotedanie
17. apr 2025

Nepomohol
Iba biosil a nakoniec aj kolagen mi vlasy do povodneho stavu dal kolagen v prasku

lucinka1324
17. apr 2025

Mne proti padaniu vlasov po pôrode pomohol len čas 🙂

autor
17. apr 2025

@taktotedanie a aký to bol kolagén prosím?

taktotedanie
17. apr 2025

Vital proteins silnejsi

autor
17. apr 2025

@taktotedanie a kde sa prosím dá kúpiť?

taktotedanie
17. apr 2025

Internetove lekarne
Ja som si rezervovala v dr max kedze to je lacnejsie ako to ist priamo kupit

saska85
17. apr 2025

Pomoze vam len cas, aj ked si date hocijake vitaminy, budete to propisovat im :D ze vam pomohli

vkatush
17. apr 2025

Pomôže ti len čas, všetko ostatné je len placebo. Takmer každá sme si tým prešla, niektorá kratšie, iná dlhšie. Je to na nervy, keď padajú extrémne dlho, tak aj na psychiku, lebo však vieme, že pre ženy sú vlasy dôležité, ale prejde to, neboj.

luckabambulka
17. apr 2025

Ja som dlho pouzivala cesku Verra Komplex po porode. Ma vyborne recenzie a hlavne od odbornikov a laktacnych. Pozeram, ze je prave v akcii na Alze. Sice dnes nie, ale zajtra to vies mat v Alzaboxe. Cenovo je to trosku narocnejsie, takze som po 8m presla na cenovo prijatelne no so slabsim zlozenim Dr.Max Pregnafolin III. Syn ma 16m, momentalne uz beriem len Omega3 a D a stale dojcim.
No a s tymi vlasmi, ako pisu ostatne - nepomaha velmi nic. Ako to vypada, tak i casom dorastie.

nurse0
17. apr 2025

Pomohli vitamíny. Ducray Anacaps sú síce trošku drahšie